Acas' guest post De ce sa optati pentru anvelope agricole BKT

De ce sa optati pentru anvelope agricole BKT

1 minute de citit
0
0
1,043

Exista foarte multe motive pentru care merita sa investiti in achizitionarea unor anvelope BKT daca doriti sa va echipati cat mai eficient utilajele agricole in vederea realizarii de lucrari in domeniu.

Diversele modele de anvelope agricole BKT va pot asigura un randament optim al tractoarelor sau altor utilaje de acest tip cu care lucrati.

anvelope agricole

Montand un set complet de cauciucuri agricole marca BKT, veti dispune de avantaje multiple pe termen lung care se reflecta printr-o durata lunga de viata, o rezistenta sporita la factorii de uzura, dar si alte beneficii care tin de autocuratarea pneurilor, un nivel de tractiune crescut, indiferent de conditiile de lucru.

Astfel, se remarca o excelenta tractiune inclusiv la incarcari grele. In plus, aceste cauciucuri fabricate de producatorul de renume mondial BKT detin proprietati deosebite de auto-curatare, ele demonstrandu-si eficienta chiar in cele mai aspre conditii de lucru.

Buna manevrabilitate este un alt atu al cauciucurilor agricole provenind de la brandul indian cu sediul principal in Mumbai, Balkrishna Industries Limited – prescurtat BKT. Larga popularitate a modelelor de anvelope tractor se datoreaza utilizarii cu succes pe terenurile agricole si in mod ocazional, pe carosabil. Nu uitati sa alegeti anvelope agricole conform instructiunilor si recomandarilor producatorului!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.