Acas' di tăte pentru toți Vrei casă? Romada ți-o acoperă

Vrei casă? Romada ți-o acoperă

7 minute de citit
1
0
1,009

Nu știu alții cum sunt, dar mie mi-a ajuns cu viața la bloc. M-am săturat de chefurile vecinilor de deasupra și de ochii iscoditori ai pensionarelor ascunse de dincolo de vizoare, care își „vânează” o nouă bârfă.

Vreau o căsuță cu o terasă în spate unde să-mi beau cafeaua dimineața pe răcoare.

Dar cum impactul vizual al unei case este asigurat de către acoperiș, aș vrea un aspect tradițional, dar în același timp să fie și durabil, ușor de montat, să reziste la iernile capricioase, la vânturile care-s parcă din ce în ce mai puternice, să acopere zgomotele ploii și în caz de grindină să pot sta liniștit, știind că acoperișul rezistă fără probleme. „Băi, dar pretențios ești” ai putea spune. Uite că se poate și frumoasă și rezistentă, dar și ușoară este învelitoarea Gerard.

tigla Gerard

Sistemul de țiglă metalică acoperită cu piatră are suportul din oțel, dar ceea ce-l diferențiază de modelele clasice este aliajul de aluminiu și zinc, cunoscut ca și Zincalume. Iar oțelul acoperișului Gerard este acoperit pe ambele fețe cu acest aliaj, ceea ce-i conferă o rezistență sporită la coroziune.

Un mare avantaj al unei case acoperite cu tabla tip țiglă Gerard montată de Romada este că datorită greutății reduse, fundația casei trebuie să susțină o greutate mai mică decât la acoperișurile tradiționale. Deci acoperișul cu țiglă Gerard este recomandat atât pentru casele noi, cât și pentru construcțiile vechi, în caz de renovare.

Da da! Acoperișul e ușor, dar asta nu înseamnă că-l ridică vântul, cum ar spune „Doreii” pricepuți la toate. Sistemele Gerard prezintă un model de prindere în plan, asigurându-i o fixare și mai bună pe structura acoperișului, după cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Modelul acesta de fixare etanș dă garanția că acoperișul rezistă celor mai puternice furtuni, fără a exista riscul de infiltrații de apă.

După cum zice o vorbă românească să punem mereu răul în față. În caz de vreo nenorocire, Doamne-ferește, acoperișul cu țiglă metalică montată de Romada e sigur atât în caz de incendiu, țiglele Gerard rezistând la temperaturi foarte ridicate, dar și la un cutremur, acoperișul își păstrează structura intactă, reducând riscul de prăbușire, iar datorită greutății reduse pe metru pătrat nu afectează structura de rezistență a construcției.

De ce Romada? Pentru că ROMADA este cunoscută ca una dintre firmele reprezentative din piața de sisteme de învelitori metalice și aceasta datorită cărții sale de vizită: calitate, preț, promptitudine. ROMADA este distribuitor autorizat pentru RUUKKI, GERARD, MEGAPROFIL, FAKRO si VELUX.

 

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Un comentariu

 1. Websem

  17/07/2015 la 12:23 pm

  Ce parere aveti despre Erbasu Construct? unul dintre principalii furnizori de materiale de constructii, instalatii sanitare, instalatii termice si instalatii electrice de pe piata din Romania. Puteti accesa site-ul cu locuri de munca Erbasu.

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.