Acas' aceste cuvinte ne doare Favorit în finala Românii au Talent

Favorit în finala Românii au Talent

2 minute de citit
1
0
1,234

Jurații de la „Românii au talent” se tot dau cu dosurile de pământ că ei promovează talentul. Că-s în căutarea acelui ceva pentru care omul de rând ar plăti bilet să vadă. Mda, cum să nu.

Grămezi de talentați se perindă pe la emisiunea asta cu scop mai mult caritabil. Și uite că de unde – de neunde apare și un număr pentru care eu chiar aș scoate bani din buzunar pentru un bilet. Uninvented Theatre & Zero Gravity chiar au reușit să aducă o pată de culoare în show-ul ăsta. Au dat viață unui obiect neînsuflețit. Au arătat că un manechin de plastic poate trezi emoții. Toată stima pentru ei și pentru ceea ce fac.

Uninvented Theatre & Zero Gravity

Și chiar Andi Moisescu se mira că nu știe cum de ei se mai află prin Românica noastră, pentru că locul lor ar fi pe o scenă din New York. Vorbe goale. Puși să aleagă între artă și circ, (în)jurații aleg circul. Doar trăim în România, ce naiba, și circul, mai mult la figurat, face parte din cotidian. Arta, dă-o dracu’. E pentru ăia neînțeleși, nu-i așa?

Uninvented theatre

Nu bai. Să-i lăsăm pe cei de la Uninvented Theatre & Zero Gravity să trezească sentimente în cei care-i pot aprecia cu adevărat, peste mări și țări. Noi ca niște rozătoare de semințe ce suntem ne râdem cu gurile până la urechi de alde Gigel Frone și Tudorel Popa.

Și dacă e circ, păi circ să fie. Rămas fără favoriți în finală, trec la a doua opțiune: ventrilocul Andrei Sandu. Nu face el ceva ieșit din comun, dar măcar trebuie apreciat curajul de a-i lua la mișto pe cei trei care taie și spânzură pe acolo. Sau că a arătat că poate face hip-hop cu gura închisă mai ceva decât Țuțu, cazul social premiat la RAT. Are talent, iar de haios e foarte.

Dintre cei rămași în finală, Andrei Sandu pare a fi singurul care poate veni cu ceva nou. Sunt curios ce va aduce după Romeo, păpușa miștocară și Nea Alecu, cel mai simpatic moș văzut vreodată.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Un comentariu

  1. oferte bulgaria all inclusive

    05/05/2013 la 3:19 am

    probabil a castigat si pentru ca a lovit in jurati si i-a facut fericiti dar oricum acuma nu fi si tu rau ca a fost ok baiatu ala , si oricum Romania e obisnuita cu circ in fiecare zi asa ca e pe gustul nostru 🙂

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.