Acas' Fabrica de știri ... prefabricate Britain’s Got Talent vs. Romanii Au Talent

Britain’s Got Talent vs. Romanii Au Talent

1 minute de citit
0
0
1,468

Ce a fost la Romanii au talent, se stie deja, s-a comentat, s-a barfit ca la usa cortului, au fost gramezi de contestatii. Asta e … romanii raman cu dezamagirea, Cristian Gog cu banii si cu satisfactia ca a hipnotizat o tara intreaga sa trimita SMS-uri scumpe sa il voteze.

In Marea Britanie, insa, lucrurile au stat altfel. Banii, 500.000 de lire sterline, i-a luat Pudsey, catelul-minune. Catelul ar fi comunicat telepatic cu juriul si le-a prezentat, tot prin puterea mintii, numarul pe care ar vrea sa il faca: sa faca break-dance cu cate doua cuburi Rubik in fiecare labuta, iar cand cele opt cuburi a fi fost rezolvate, urma sa isi opreasca activitatea creierului stand total relaxat in pozitia Lotus si sa aduca omenirii respunsuri din lumea de dincolo.

Tot prin telepatie, juriul i-a comunicat catelului ca e banal numarul, ca nu e nimic spectaculos in asta si mai bine sa se dea drept catel dresat si sa topaie si el, acolo, pe scena, sa faca doua tumbe si sa dea, strengareste, din coada.

Inspirat din numerele de magie ale maidanezilor din Romania, care atunci cand nu ataca oameni se dau drept cei mai simpatici pentru a scapa de eutanasiere, Pudsey a facut pe simpaticul si i-a vrajit pe englezi. Britanicii au hotarat, fara sa stea prea mult pe ganduri, ca cel mai talentat dintre ei e un caine.

Catelul Pudsey a castigat marele premiu dupa ani de munca, timp in care a tot incercat, fara prea mult succes, sa isi dreseze stapana – Ashleigh Butler sa topaie, mai cu talent, in ritmul muzicii, in jurul lui.

 

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.