Acas' gura pacatosului Astea-s știri ?

Astea-s știri ?

1 minute de citit
4
0
852

De când cu mini-vacanța asta de sfântul 1 mai plus paște, cu bețiile dinainte de pioșenie, zici că și neuronii știriștilor au intrat în vacanță.

Breaking NewsCă-s anteniști, proteviști kanaliști sau dracu mai știe ce „iști”, toți debitează la fiecare buletin de știri aceleași tâmpenii. Cât de mare ne e mielul, cât de roșii ne sunt ouăle, cum s-au îmbătat vamaioții și că la mare avem munți… de gunoaie.

Nu-i buletin de știri fără țâțe puse la bronzat și nici bețiv care să nu-și fi povestit aventurile. Ni se repetă obsesiv că toate hotelurile, motelurile, pensiunile, corturile, pajiștile din toată țara sunt pline ochi, tot poporul chefuiește.

Gospodinele se bat la ofertele pentru cozonacii crescuți obscen de mari, făcuți ca la mama acasă, cu lecitină E 322 și sorbitol E 420.

O să urmeze apoi o altă săptămână de știri cu statistici despre câte fripturi am mâncat, câte ambulanțe ne-au dus la spital și câte capete ne-am spart în scandaluri.

Suntem chiar așa, un neam de cheflii fără griji?

Dragi știriști, mai calmați-vă oleacă, trageți aer poluat în piept și uitați-vă în jur. Cei mulți se chinuie să pună ceva pe masa de paște, obosiți de la atâta muncă și stresul zilnic. Câți oameni își mai permit luxul de a se rupe de cotidian și să se distreze măcar o zi?

Hai sictir!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

4 Comentarii

 1. connexion

  03/05/2013 la 5:05 pm

  congrats ai pus punctul pe eI

  Dă-i replica

 2. Mihai

  04/05/2013 la 2:56 am

  Bravo! Intr-adevar, ai pus punctul pe i. Unul dintre marile favoruri pe care ti le poti face, este sa eviti televizorul, spala creierul cu adevarat… Era amuzant acum cativa ani sa te uiti la TV, mai aveai ce sa vezi insa mai nou doar barfe de 2 lei si cancanuri.. pacat.

  Dă-i replica

 3. spanac

  09/05/2013 la 3:16 pm

  înjură-i tu-le muma-n cur pana nu-i injur si eu

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.