Acas' di tăte pentru toți Enigma, Mister Puzzle

Enigma, Mister Puzzle

1 minute de citit
0
0
1,469

the enigmaPaul Lawrence cunoscut mai mult drept The Enigma este actor, muzician, dar mai ales este omul cu piese albastre de puzzle tatuate pe tot corpul. Aproape pe tot corpul, fiindcă îi cam lipsesc câteva piese… la cap.

A început să își facă tatuajele prin ’92 și de atunci nu s-a mai oprit. La un moment dat, atât de mult era de muncă la opera de artă, că îl tatuau 23 de inși în același timp. Ca și cum tatuajele nu erau de ajuns, și-a mai pus și niște coarne din plastic. Așa nu mai are nevoie de cască atunci când merge cu motocicleta.the enigma A apărut în diverse show-uri de televiziune ; într-un documentar din 2005 – Freaky Circus Guy ; a interpretat rolul Conundrum în The X-Files episodul „Humbug” ; a apărut și în Penn & Teller: Bullshit!.

E un adevarat gurmand, înghite de toate: cuie, săbii, foc și diverse lichide pe care apoi le scoate afară din stomac pentru a le înghiți din nou (bine… ăsta nu mi se pare a fi un mare talent, cunosc destui bețivi care fac asta). 

the enigma and tiger lady

A fost cândva căsătorit cu o altă ciudățenie legendă vie: Femeia Tigru – Tiger Lady. Aia care e tatuată pe tot corpul cu dungi, să semene cu un tigru și care și-a mai pus și mustăți prinse de față cu niște cercei.

Oare atunci când o să moară, o să fie jupuit, pielea o să îi fie tăbăcită, tăiată în bucățele și vândută apoi ca puzzle la vreun colecționar bogat și excentric?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.