Acas' di tăte pentru toți Cashback sau cum să întorci banii înapoi, la tine

Cashback sau cum să întorci banii înapoi, la tine

3 minute de citit
0
0
1,347

Omul de rând știe doar o metodă de a economisi – să se înghesuie la promoții. Nu contează că produsele respective au o calitate îndoielnică, omul tot se luptă neînfricat pentru chilipiruri. De mai bine de douăzeci de ani se tot repetă cunoscutul „suntem prea săraci pentru a cumpăra lucruri ieftine”, dar tot degeaba. Promoția a rămas metoda tradițională de economisire a românului.

promotiiScene tragi-comice cu oameni care își calcă în picioare semenii sau demnitatea pentru mult râvnita tigaie au făcut deliciul telespectatorilor la jurnalele de știri. Sau oameni de rând care au achiziționat mai multe bormașini decât ar avea nevoie o firmă de construcții.

Omule, chiar ai nevoie de acele produse? Nu. Le iei doar că-s mai ieftine decât în altă parte. Nu-s bune sau folositoare, dar sunt ieftine. Dar dacă nu-ți sunt presant de necesare, de ce mama peștelui le cumperi? Că faci economie? Flash news: dacă ai cumpărat douăj’ de bormașini la preț redus nu ai făcut nicio economie, dimpotrivă, ai aruncat bani pe niște produse total nefolositoare care vor zace uitate în debara. Câte găuri dai în pereți în fiecare zi? Sau poate chiar ești atât de naiv încât să crezi că vei face bișniță la oameni care vor să cumpere bormașini doar să facă zgomot cu care să-și supere vecinii? Aia se întâmplă doar în reclame bine gândite, nu și în viața de zi cu zi.

baniUn prim pas pentru a face economii e să înveți să cumperi. Să dresezi banii, să-i înveți să se întoarcă înapoi la tine. Învață să profiți de conceptul cashback. În România e prezent doar de câțiva ani, dar din ce în ce mai întâlnit.

Procesul e simplu: magazinele partenere plătesc distribuitorului partener un comision, iar acest comision este împărțit între distribuitor și cumpărător, ca recompensă de fidelitate. Astfel toată lumea are de câștigat, dar cel mai important, are de câștigat însuși cumpărătorul, pentru că adunând puțin cu puțin, în timp, banii care ajung înapoi la cumpărător pot atinge sume considerabile… bani pe care în condițiile tradiționale de cumpărături, omul de rând îi pierde.

ADUNA.ro te învață cum să economisești, te învață cum să cumperi online și să fii plătit pentru cumpărăturile pe care le faci. Găsești zeci de magazine din țară sau străinătate, iar shoppingul devine infinit mai ușor, fără vânzătoare nervoase și arogante, fără orar și fără înghesuială. Din confortul casei tale cumperi, ai parte de promoții, dar mai ales primești bani înapoi. Ești doar la un click distanță. Înregistrează-te fie accesând adresa web, fie apăsând imaginea alăturată și lasă banii să se întoarcă la tine.

Ce ai nevoie? Cauciucuri de iarnă? Electronice? Mâncare, băutură? Sau… hrrrrrr… vreo jucărioară care să înfierbânte momentele din dormitor? Le găsești aici pe toate. A da… și-am spus că primești banii înapoi? Știu că devin agasant, dar nu mă pot abține. De asemenea, cine își face cont până în data de 3 februarie, primește automat suma de 10 lei în cont. Auzi cum fac banii? Cha-ching!

Dar stai, nu-i tot. Aduna.ro face bine pentru tine, dar și pentru cei care au nevoie acută de ajutor. În urma parteneriatului încheiat cu Fundația Mihai Neșu, 5% din venitul generat de utilizatori este donat pentru programele fundației. Astfel, pentru fiecare produs cumpărat prin intermediul site-ului, este oferit sprijin financiar acolo unde este nevoie, fie că este vorba de dotarea cu aparatură medicală a spitalelor, fie prin contribuirea la acoperirea plăților diverselor tratamente pentru copii.

Fă un bine cumpărând inteligent.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.