Acas' știință sau imaginație Cumpără online orice nu ai nevoie

Cumpără online orice nu ai nevoie

3 minute de citit
5
0
2,107

Lenea asta… Ne-am modernizat așa de mult că nici măcar până la magazinul din colț nu mai mergem să luăm doi litri de bere la PET. Totul se cumpără online, nene. Vrei un kil de cartofi, de exemplu? Cauți repede pe goagăl aprozar.ro, faci comanda și în maxim doua zile mânci cartofi chinezești prăjiți.  Problemele apar când vrei sa cumperi online 200 de grame de salam, că dai peste grămezi de manele și ți se taie orice poftă de mâncare.

No-Good-Goods-LogoAi bani căcălău și nu mai ști pe ce să îi arunci? nogoodgoods.com îți sare, țup-țup-țup, în ajutor. Dacă ai oleacă de umor poți să apreciezi produsele „oferite” de falsul magazin online.

Ești paralizat de la brâu în jos, țintuit pe vecie într-un scaun cu rotile? Te dor mâinile de la atâta împins de roți? Acum poți să scapi de dureri, doar cu scaunul cu rotile prevăzut cu pedale. Pedalează cât poți de repede și fii cel mai rapid paralitic din parc.

scaun cu pedale

Vrei să fii cel mai invidiat cocalar de la sala de sport? Pune repede mâna pe maus și ia-ți un set de gantere pe care scrie mare 20 kg., dar care nu au mai mult de cinci kile. Doar nu vrei să te obosești prea tare ridicând greutăți ca ăilalți colegi de sală, nu vrei să transpiri și să puți a deodorant amestecat cu transpirație. Tu oricum te duci la fitness să agăți tipe grase.

gantere

Ai fumat atâtea etnobotanice că ai și creierii afumați? Vrei să te lași dar nu ști cum? Să te lași deodată sau treptat… Încearcă noul joint electronic. Satisfacție garantată.

joint electronic

Împătimit al jocurilor de bodegă? Îți place să joci darts tot timpul? Profită de ocazie și cumpără noul darts gonflabil. Sufli, umfli ținta și gata. Poți juca darts și dacă stai la coadă la supermarket. Desigur, o pilă la vulcanizarea din cartier e bine venită.

darts gonflabil

Ai grijă ca bebelușul tău să fie la modă. Numai cu noile scutece tanga, bebelul va fi uscat, dar și trendy. Un adevărat macho.

scutec tanga

Decât să aduci persoanei iubite un buchet de flori, dai o grămadă de bani și după doua zile se ofilesc și mor, ia-le gata ofilite. Și-s și de plastic. Nemurire garantată.

flori ofilite

Cu noul concentrat de apă obții apa cea mai bună doar în câțiva pași: pui puțin concentrat, în funcție de gustul fiecăruia, torni apă peste și gata. Ai un pahar de apă proaspătă.

concentrat de apa

Scapă de grijile de la școală. Scapă de lucrările de control pentru care nu ai învățat o boabă… Cumpără online fontul Medical Doctor și scrie-ți la propriul computer învoirile medicale. Ai numa grijă la bolile de care zici că suferi. Riști să te evite toți colegii dacă află că ai gonoree, de exemplu.

doctor font

Vrei să fii cel mai tare punker din parcare? Vrei  să ai o trupă, să faci turnee și să ai concerte, fani, fănițe în lumea întreagă? Doar cu noul bass cu o singură coardă poți avea toată faima. Dă-le dracului de game, acorduri, cvinte, terțe și alte prostii inutile. Atitudinea e baza. Ce? Sid Vicious de la Sex Pistols o fi fost vreun geniu?

bass

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria știință sau imaginație

5 Comentarii

 1. spanac

  15/09/2012 la 8:07 pm

  vai sa-mi bag ceva. e genial postul asta :))

  Dă-i replica

 2. oltelean

  16/09/2012 la 2:34 pm

  Genial e site-ul de unde am pus pozele …

  Dă-i replica

 3. spanac

  01/08/2013 la 11:38 am

  E TARE COANE. TREBUIE SĂ-MI IAU ȘI EU NIȘTE APĂ CONCENTRATĂ…

  Dă-i replica

 4. Efleuraj

  01/08/2013 la 12:10 pm

  Bestiale pozele. Am incercat sa intru si eu pe site-ul NoGoodGoods doar ca nu mai functioneaza.

  Dă-i replica

 5. Iulian M.

  01/08/2013 la 12:25 pm

  Asa de bine le-au mers vanzarile ca nu si-au mai putut plati „chiria” sau o fi trecut OPC-ul pe la ei?

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.