Acas' monden Becali jubilează: Crudu s-a despărțit de Costea

Becali jubilează: Crudu s-a despărțit de Costea

1 minute de citit
2
0
1,830

O vorba din batrani zice: din cocos nu faci gaina, nici din curva, gospodina. Si cum Mihai Costea gasea mai atragatori nurii Danielei, decat antrenamentele cu echipa, Gigi facea spume. Acum Luminatia Sa Sfantul Gheorghe De Pipera poate dormi linistit. Dupa ce bijuteria Stelei, oltean-lover-ul Costea a facut sex-oral la jumatate din Bucuresti, indirect, prin intermediul Crudutei, apele s-au mai linistit. Orice foc intens se stinge repede. E oficial: Cruduta s-a despartit de Costea.

De asta ar putea profita Gigi, de exemplu ar putea sa ii prezinte Danielei Crudu echipa Dinamo, poate baga boala in aia, si la propriu si la figurat, si uite asa Steaua scapa de niste adversari. De fapt Becali si-ar putea putea face o echipa de fetite VIP devoratoare de fotbalilsti cu care sa rupa in doua echipele adverse.

Gigi a dat, Costea a luat. Numitorul comun e amenda de 30.000 de euroi. De unde reiese ca Daniela asta, Crudu, e o scumpa. Mihaita trebuie sa scoata acum din buzunar 30.000 amenda… daca mai calculeaza si banii pe care o sa-i dea pe penicilina… oioi… scump, frate… poate la alta iesea mai ieftin.

Dar cum orice poveste se termina bine, Mihai Costea o sa aiba acum ocazia sa se termine la fiecare antrenament, ca Jiji are de gand sa-i dea de ales: ori antrenament cu stelistii, ori se duce la curve sa primeasca un oral. Poate dupa ce scapa de boli.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria monden

2 Comentarii

  1. spanac

    23/03/2012 la 7:46 pm

    ba vere da pe mine nu m-ai bălegat acoloşa la citiţi…

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.