Acas' Fabrica de știri ... prefabricate Știrile săptămânii, deformate azi

Știrile săptămânii, deformate azi

2 minute de citit
0
0
1,224

 Încercăm să înțelegem, cumva, azi ce s-a mai întâmplat în săptămâna asta:

diaconescuDan Diaconescu a început deja planurile de reabilitare pentru Oltchim. Combinatul se va muta în garsoniera OTV și tot poporul va putea vedea în direct, înregistrat și în reluare procesele de producție.

Șef peste chimiști va fi  Tudor Barbu, otevistul care a băgat frica în băbuțe cu teoria conspirației, cu Codex Alimentarius și cu toată mâncarea lui otrăvită.

DD a urmarit antrenamentele echipei de handbal Oltchim Rm.-Vâlcea. Handbalistele l-au cucerit din prima pe noul patron, iar Dan Diaconescu a ales dintre ele pe următoarea Elodia.

dan diaconescu oltchim

  • În urma pățaniilor lui Nicolae Stan, taximetristul violat, meseria de șofer de taxi are mare căutare. Firmele de taxi nu mai fac față cererilor de angajări. Se așteaptă o nouă lege prin care să fie obligatorie prezența copilotului de maxi-taxi.

Țoapele invadează România. După ce Lady Caca a fost în vizită de lucru la fabricile de confecții din Românica și a fost uimită de materialele bio folosite, dar și de îndemânarea măcelarilor-croitori ; după ce Sharon Stone a venit la noi în țară cu scopul de a provoca vagi erecții bătrâneilor care erau adolescenți în călduri în vremurile pe când se lansa Basic Instinct, altă țoapă se arată dornică să calce pe plaiuri mioritice. Jennifer Lopez presimte că se află la apusul carierei și vrea să se fâțâie în fața publicului român, doar-doar o va remarca Dan Bursuc să mai prindă și ea o cântare la vreo nuntă cu Salam sau măcar cu Jean de la Craiova.

Ca să facem un mic joc de cuvinte, țoapa o să își ia țeapă, că aici tot românul știe ce e aia Lambada, doar prin ’90 era cât pe ce să fie imn național.

Din lipsă totala de inspirație, încercarea de a veni cu niște versuri potrivite pentru acest eveniment a eșuat lamentabil:

Nu e Pitbull ca Kaoma,

Nici Jennifer ca shaorma.

  • Fabrica de bere Ursus a anunțat lansarea unei noi băuturi – Victimus Braconierus – care se bea la shot. Noi credem că e doar o metodă de marketing, menită să reabiliteze imaginea berii care a început să facă victime printre români.

Steaua a scos doar un „X” cu Vfb Stuttgart. Principalul vinovat pentru egalul din debutul Stelei în Liga Europeana este chiar Gigi Becali. A adus cu el renumita valiză cu bani, numai că în grabă, a adus numai mărci germane. Pentru acest egal, steliștii au primit, fiecare, o primă de zece mii de lire. Turcești.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.