Acas' Fabrica de știri ... prefabricate Sute de suporteri steliști participă la mitingul anti-câini

Sute de suporteri steliști participă la mitingul anti-câini

1 minute de citit
1
0
1,553

anti dinamoLa mitingul de azi din Piața Romană și-au anunțat participarea și câteva sute de suporteri ai echipei Steaua. Aceștia cer eutanasierea câinilor roșii maidanezi. În acest scop și-au pregătit afișele, bannerele, bâtele de baseball și cântecele de stadion:

Scoateți cuțite, scoateți topoare

Aduceți hingerii în Ștefan cel Mare

Să curgă sânge, să curgă sânge,

Să curgă sânge de câine spurcat.

Cu ocazia meciului amical dintre România și Ungaria, popoare vecine și prietene, românii și ungurii, se vor întâlni și la acest miting. Suporterii unguri sunt așteptați de români cu flori cu tot cu ghivece pentru a-și aduce plăcuțele bilingve: „Câine rău – Harapos kutya”.

Steliștii vor face front comun și cu protestatarii de la celălalt miting, cel pentru Roșia Montană. Au găsit și soluția pentru salvarea Roșiei Montane: în loc să producă cianuri, Roșia Montana Gold Corporation să folosească cianuri pe suporterii echipei Rapid și pe rudele lor din șatră. Ar fi mult mai ecologic, plus că se va obține mai mult aur decât s-ar putea scoate vreodată din munții românești.

Traian Băsescu, primul hingher al țării, nu va participa la niciun miting. Nu are timp de băi de mulțime. Trebuie să prindă un alt câine turbat, care a scăpat din rezerva de furioși și acum face spume la gură pe la televiziuni. Avertizăm pe această cale populația că acesta nu se poate controla, atacă pe oricine și este foarte periculos. Răspunde la numele „Vadim”.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

Un comentariu

  1. Dan

    07/09/2013 la 12:03 pm

    Foarte haios postul …

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.