Acas' di tăte pentru toți Ce oameni, dom’le, ce oameni…

Ce oameni, dom’le, ce oameni…

1 minute de citit
4
0
1,356

cap secUnii oameni au mintea atât de odihnită, că mă minunez de unde Dumnezo au atâtea resurse să facă vreo tâmpenie de-ți stă mintea în loc.

Acum vreo două zile, doi distinși cocalari și o cucoană pestriță s-au pus și ei la o bârfă, la o coajă de sămânță în colțul gurii. Nu ar fi fost remarcați dacă nu o făceau în stil mare. Păi unde să-și găsească dumnealor alt loc să schimbe o impresie, decât în mijlocul străzii?

Păi de ce nu? Dacă băncile de pe trotuar erau ocupate de alți spărgători de semințe, s-au făcut și ei comozi pe zebră. La cât de bine se conturase covorul de coji își marcaseră de ceva vreme teritoriul și nu aveau de gând să-și abandoneze locșorul prea curând.

Dar în viață nu iese totul după bunul plac al fiecăruia. Cu un claxon scurt, un șofer le întrerupe șueta. Vezi matale, că cei trei luptaseră din greu pentru cucerirea colțului de rai și nu aveau de gând să cedeze prea ușor. O ploaie de înjurături s-a abătut asupra intrusului, că zebra e pentru pietoni, că de-aia e zebră, să stea pietonii. Ce? Nu putea și el să meargă pe alt drum? Nesimțitu’ dreacu’. „Ai văzut, mă, ce tupeu pe el, să ne sperie cu claxonu’…”

Cocălărism și nesimțire sau episodul ăsta o fi fost vreo formă de protest împotriva autoturismelor care au invadat trotuarele și n-am înțeles eu?

Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

4 Comentarii

 1. fata_verde

  03/09/2013 la 4:12 pm

  Asa-mi plac oamenii astia stresati care mesteca seminte pe strada si scuipa cojile pe unde apuca. Si nu, nu ma refer la tigaMi din pacate. Ar trebui sa se faca o campanie, sa se imparta ceva la oamenii astia sa-si inlocuiasca obiceiul sau sa se interzica semintele in coaja, sau si mai bine, sa puna poze din alea ca pe pachetele de tigari cu mesaje motivationale de genul „Rumegatul si scuipatul semintelor in public dauneaza grav sanatatii” (+ o poza cu un om care se scufunda intr-un morman de coji de seminte) 😀

  Dă-i replica

 2. fata_verde

  04/09/2013 la 3:09 pm

  Mda.. floare comestibila.. ce frumos :-[

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   04/09/2013 la 8:00 pm

   HA! Am citit gresit raspunsul tau si credeam ca asa-l cheama pe individ :)) suna ca vreun nume de manelist.. Florea Comestibilu’, ca tot e la moda salam si ciorba…

   Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.