Acas' di tăte pentru toți Băncile din România returnează comisioanele luate abuziv

Băncile din România returnează comisioanele luate abuziv

2 minute de citit
6
0
1,395
card-de-credit
Sursa foto: www.apologeticum.ro

O veste extraordinară pentru posesorii de carduri bancare. Sume importante de bani au fost restituite celor care au fost taxați abuziv de către băncile emitente. În conformitate cu legile europene privind concurența neloială, băncile din România sunt obligate să restituie comisioanele abuzive prin care au taxat milioane de români. Astfel, în funcție de comisioanele percepute și de vechimea cardurilor, unora dintre români le-au fost virate în conturi sume formate din cinci sau chiar șase cifre. Mulți au avut surpriza de a-și găsi conturile mai bogate cu câteva milioane de lei.

„În cazul în care nu v-ați verificat cardurile de curând, ar fi bine să o faceți, poate aveți o surpriză foarte plăcută” a declarat guvernatorul BNR Mugur Isărecsu. „În cazul în care pe cardurile de credit sau debit nu au fost adăugate sumele cuvenite, mai așteptați câteva zile, căci procesul de returnare este destul de greu. De asemenea, vă puteți adresa în scris băncilor emitente pentru recalcularea sumelor percepute pe astfel de comisioane ascunse, abuzive”

Totuși, chiar dacă toți românii am devenit peste noapte milionari, este indicat să ne comportăm civilizat și să nu se formeze cozi interminabile la bancomate. Cei din conducerile băncilor ne asigură că banii sunt în conturi, dar din motive de siguranță bancomatele au o sumă limitată, astfel că fiecare persoană poate să scoată maxim 10.000 RON într-o singură zi.

Milioane de români fericiți au mers deja la sediile băncilor pentru a-și exprima bucuria, dar și foarte mulți au demisionat deja de la slujbe, declarând că le-au fost restituite sume atât de mari încât nu mai trebuie să muncească. Alții, mai practici, și-au luat doar concedii pe care le vor petrece în cele mai exotice locuri din lume.

România devenit peste noapte, o țară bogată. Așa să ne-ajute Dumnezeu!

P.S.: Așa cum la orice contract care urmează să fie semnat, ce-i mai important este scris cu litere mici-mici, la fel este și în cazul de față. Textul de mai sus este o păcăleală de întâi aprilie, deci nu te bucura prea mult. Băncile ne iau banii, nu ne dau, deci nu te grăbi să-ți dai demisia de la locul de muncă. Nu ești, încă, multi-miliardar.

Spor la lucru!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

6 Comentarii

 1. Dumitru Ciumpileac

  01/04/2014 la 12:27 pm

  DA, DA ASTAZI ESTE 1
  APRILIE?????

  Dă-i replica

 2. DJ Nunta Bucuresti

  01/04/2014 la 2:28 pm

  Era cat pe aici sa ma duc la bancomat, ma imbracam in timp ce citeam articolul…!!! Am ras cu lacrimi, felicitari Iulian!!!

  Dă-i replica

 3. Elena Dorobantu

  01/04/2014 la 4:17 pm

  Foarte tare! chiar ,credeam..este prima pacaleala ,pe ziua de azi,sper si ultima!!

  Dă-i replica

 4. Ionut

  01/04/2014 la 9:29 pm

  Si cat de important e sa citesti textul ala mic. Ma gandeam ca maine am bani de lucruri noi, dar cand am vazut sfarsitul… mai pacalit pur si simplu.

  Dă-i replica

 5. Iulian M.

  02/04/2014 la 11:15 am

  Iata de ce e bine sa citesti intotdeauna cu atentie tot ce e scris cu litere mici 😉

  Dă-i replica

 6. turbo

  02/04/2014 la 3:32 pm

  buna pacaleala, multi cred cand este vorba de luat bani

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.