Acas' gura pacatosului Dacă Putin ar face reclamă

Dacă Putin ar face reclamă

5 minute de citit
4
0
1,182

Citeam pe un site din ăsta agitator, cu știri bazate pe cel puțin un zvon, că nea Vladimir Putin ar fi băiat de actor hollywoodian. Cică ar fi fiul lui Yul Brunner, actor rus strămutat pe plaiuri occidentale și câștigător de-un Oscar. Dar nu numai că Putin ar fi fiu de actor, dar în viața de zi cu zi ar mai fi și un adevărat James Bond 007 din ăsta, agent crescut și instruit de C.I.A. Mda!

Păi dacă Vladimir al Moscovei are sânge actoricesc, de ce nu ar juca în reclame? Și cum ar arăta pe străzi panourile publicitare din care să ne zâmbească chinuită de talent, taman fața lui Putin Cuceritorul?

O reclamă în care l-aș vedea ar fi pentru tocmai.ru. L-ar înlocui cu succes pe Văru’ din varianta .ro a site-ului cu anunțuri.

tocmai putin

Nu e panică, man! Vine Putin? Lasă că facem ce ne-a învățat istoria… fugim și otrăvim fântânile sau întoarcem armele… împotriva noastră.

kfc putin

Dar de ce atâta vrajbă între noi? Vorba lui Mache… cum „care Mache?” Mache, zugravul… Mache love, not var. Sau любят, să înțeleagă tot rusnacul.

Într-o încercare de umanizare a lui „Abaddon” (Distrugătorul) cum este poreclit Vladimir, Vodafone ar acoperi tancurile cu flori, în cel mai hipiot mod posibil.

vodafone putin

Râdem noi, glumim, chiar dacă nici cu poporul „prieten” ucrainean nu ne e prea bine, că ne-am mai luat la harță pentru o Bucovină sau o Insulă a Șerpilor, nu ar fi de dorit să avem graniță cu Mama Rusia. Nu de alta, dar nu cumva să devină iarăși actuale glumele lui C. Tănase cu „de la Nistru pân’ la Don, davai ceas, davai palton…”

Pașol na turbinca!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

4 Comentarii

 1. Cosi Zea

  31/03/2014 la 11:46 am

  nu ne-am judecat cu poporul Ucrainean cu politicienii astia care se pare ca au inebunit peste tot in lumea asta!

  0

  0

  Dă-i replica

 2. Dalea

  31/03/2014 la 2:51 pm

  Radem noi, glumim , unii pot spune ca e rau dar sincer sa fiu sunt de parere ca multi il respecta pe Putin fara a fi vorba neaparat de frica…
  De ar fi si Basescu asa cu toata tara lui cred ca am evolua putin, asta in conditile in care s-ar concentra pe ceea ce conteaza nu ceea ce are el chef.

  0

  0

  Dă-i replica

 3. turbo

  31/03/2014 la 3:38 pm

  ultima poza e tare, cred ca asta ar trebui sa spuna in tampenia de reclama „Te iubesc cat de multe tancuri a trimis Putin in Crimeea” :))

  0

  0

  Dă-i replica

 4. DJ Daniel

  01/04/2014 la 12:58 am

  Faptul ca Putin e „respectat”e putin spus…din pacate… Uitati-va la reactia ( flasca ) Occidentului si a SUA. Au facut pe ei de frica. Daca se intampla prin vreo tara cu petrol? Era invadata imediat.
  Cat despre poze… Umorul ne-a tinut de secole!

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.