Acas' serial Aventurile lui Pipicaca – 5. Pipicaca își pierde virginitatea

Aventurile lui Pipicaca – 5. Pipicaca își pierde virginitatea

4 minute de citit
1
0
2,244

Așa cum am mai spus în episoadele trecute, Pipicaca ăsta era oleacă tâmp și chiar dacă se trecea cu vederea ușorul retard de care suferea, nimeni nu putea să ignore chestia aia hidoasa de pe gâtul lui… și anume capul. Urâțenia și prostia se îmbinau perfect, având un rezultat dezastruos: Pipicaca. Și cu cât era el mai prost, cu atât păream noi mai deștepți. Cu cât era el mai urât, cu atât păream noi mai frumoși. Cum deschidea gura să vorbească cu vreo fată, cum individa se refugia în brațele vreunuia din gașca noastra. Pipicaca ăsta era o adevărată mină de aur și noi exploatam la maxim. Fiecare dintre noi, când aveam chef sa agățăm vreo tipă îl trimiteam pe Pipicaca să îi facă avansuri mai întâi. După ce o stresa ăsta puțin, oricare dintre noi îi păream respectivei Făt-Frumos.

Numa că într-o seară, la obișnuita ieșire în oraș, așa s-au aranjat lucrurile astfel încât toți aveam brațele ocupate… toți, mai puțin Pipicaca, desigur. Și cum noi eram „ocupați”, nu mai aveau fetele unde să fugă de monstrul retard. Era seara lui, momentul de glorie, ocazie unica în viață și Pipicaca vroia să profite de asta. Așa că a dat iama în fete ca vaca în lucernă. După ce a „convins” câteva că mai bine se duc acasă decât să suporte aberațiile lui Pipicaca, urâțenia și suptul măselei care-l făceau să pară mai țăran decât orice fan gelat al lui Salam.

Numa una, sărăcuța, care părea pierdută, la fel ca o căprioară surprinsă noaptea de farurile unui jeep ce se îndreaptă cu viteză spre ea, inocentă, l-a suportat pe Pipicaca. Și fix în momentul în care ăsta avea de gând să își îndeplinească planul măreț de a-și pune pentru prima dată buzele pe altceva decât propria mână (îngrijorător pentru un individ de vreo 20 de ani)… fata se ridică speriată și dă să fugă:

-Trebuie să mă duc acasă, să învăț, că am examen anul ăsta.

 Relaxat, cu un aer de un om trecut prin viață, Pipicaca îi dă replica:

– Ooo, da’ lasă că bacu’ e ușor, că și io l-am „loat”

Răspunsul tipei ne-a dat pe toți pe spate:

– Ehe, până la bac mai am, acum trebuie să dau capacitatea.

Nici nu am apucat să ne oprim din hohotit, că a și aparut EA. Cum a venit, toți, inclusiv Pipicaca, am simțit că ceva e pe cale să se infiripe, că prea i se potrivea handicapatului. Avea fața la fel de strâmbă ca a lui și după primele trei cuvinte rostite cu vocea ei „suavă” făcută parcă cu Carpați fără filtru, ne-am dat seama că nici aia nu era prea întreagă la „mansardă”.

Și inevitabilul s-a produs: Pipicaca și-a „tras” gagică.

Nu că ne-ar fi interesat prea mult soarta lui, dar aveam de suferit pe partea materială, fiindcă Pipicaca începuse să cam rămână lefter. Fata trebuia scoasă în oraș și de parcă ar fi fost cine știe ce frumusețe… vroia neapărat să iasă în locurile cele mai scumpe. Pe lângă faptul ca am rămas fără „pușculiță”, eram nevoiți să ascultăm toate chestiile siropoase care se întâmplau în relația lui Pipicaca… așa am aflat că în fiecare seară, după ce îi toca banii, fetița îl lăsa cu buza umflată pe Pipicaca și nici măcar nu îl lăsa pe ăsta să o conducă acasă fiindcă, cică, dacă îi vede tatăl ăsteia, se lasa cu sânge… Tot așa am aflat că după două luni de plimbat prin cele mai scumpe restaurante, Pipicaca încă nu „băgase veverița în scorbură”, că doar fata e cuminte, virgină și timidă, sărăcuța.

Urmând sfaturile noastre utile, Pipicaca a reușit într-o seară să o aburească, a închiriat o cameră la un hotel și în sfârșit, a reușit să „bage milogul în beci”. Noi așteptam rezultatul în holul hotelului. Cum așteptarea noastră nu a fost prea lungă, neavând ce face altceva  pe acolo și cum noi nu aveam bani să bem acolo, Pipicaca era deja falit, când individa a plecat acasă am urmărit-o că eram curioși unde dracu’ stă asta. Și rezultatul a fost dramatic.

Nu numai că asta nu avea un tată furios, ci stătea în cel mai rău famat bloc de nefamiliști… porecla ei era Nana Banana și era cea mai „forjată” prostituată din oraș, care „făcea” pe oricine îi oferea o cafea și două-trei țigări.

Una peste alta toată lumea a câștigat ceva: noi o poveste de care râdem și azi, tarfa a câștigat câteva burți de mâncare și Pipicaca o primă experiență sexuală și tratamentul cu penicilină de după. Pipicaca nu s-a învățat minte și se lăuda că o mai vizita pe asta din când în când, să se „golească”. Protejat!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria serial

Un comentariu

 1. spanac

  13/03/2012 la 11:14 pm

  :))))))))
  vai bai, tare-s povestilea astea…
  mai baga ca abia astept sa vad noile peripetii ale astuia :))

  si baga-le la seriale sus, baga-le linkuri la toate episoadele…

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.