Acas' serial Amintirile mă chinuiesc – 9 : L-am făcut pe Garcea să râdă

Amintirile mă chinuiesc – 9 : L-am făcut pe Garcea să râdă

3 minute de citit
4
0
1,248

Câți au râs la glumele lui Garcea sau Mugur Mihăescu sau Leana? Știu … mulți. Dar câți se pot lăuda că l-au făcut pe Mugurel să râdă? Ei? Ete că eu pot 😀

Și acum îmi aduc aminte de parcă ar fi fost… acum vreo cinșpe ani. Ăăă, stai. Chiar a fost acum cinșpe ani. Cei de la Vacanța Mare căutau talente pentru show-ul lor de la ProTv și au organizat casting-uri în toată țara. Cum pe atunci mă făceam de râs într-o trupă de umor (Anormal), ne-am gândit că e momentul potrivit ca la casting-ul din Craiova să avem o discuție  tête-à-tête cu Garcea.

vacanta-mare-garcea

Nu castingul ne interesa, ci mai mult o colaborare, o metodă de promovare, o pilă, o vorbă bună, o … ceva care să ajute trupa noastră. Ne gândeam că ne ducem acolo, vorbim vreo cinci minute și gata, găsim o metodă de impresariat.

Dar vezi, așa e în viață, planul de acasă nu se potrivește cu … cel de la casting. Chelul, pardon, Mugur Mihăescu era undeva, într-o sală, iar angajații pe partea economică nu ne-au lăsat să intrăm. Deci, singura metodă prin care puteam ajunge la el era să participăm la casting. Așa că ne așezăm la ditamai coada, ne înscriem și primim un scenariu cu o scenetă Vacanța Mare. Cum noi nu dădeam doi bănuți pe ce se petrecea acolo, nu ne-a interesat prea mult ce scria pe foile primite. Eram acolo să vorbim afaceri, nu să facem pe actorii amatori.

Ceea ce trebuia să fie o chestie de câteva minute s-a transformat în ore bune de așteptat, dar într-un final ne auzim anunțați că e rândul nostru.

Intrăm în sală, Mugur se uita la un monitor și ne invită să ne așezăm în fața unei camere de filmat. Noi, cu ale noastre: „nuuu, știi, că noi nu am venit pentru casting, avem o trupă…” bla-bla-uri de-ale noastre. Ăsta era deja sictirit și n-avea chef de povești. Mă gândesc „mă, dacă tot am stat atât la coadă, hai să duc treaba până la capăt”, așa că mă bag și la casting. Mă pun în fața camerei și Mugur îmi zice să țin, așa ca la pozele infractorilor, un cartonaș cu un număr de ordine.

Mno, acum e acum, că dacă se schimbase situația și devenisem concurent, s-a dus dracului zen-ul și mă apucase bâțul de la emoții. Și misiunea era simplă trebuia să-spun numele, numărul de pe cartonaș și să interpretez un fragment din scenariul pe care nu mă obosisem să-l citesc, dar, teoretic, trebuia să-l știu pe de rost.

Ei, cu numele m-am descurcat cumva, dar la număr, în loc să zic ce scria pe carton, m-am pierdut și am spus numărul meu de telefon. Atunci l-am prins pe Gargea cu garda jos. Nu se aștepta la asemenea gafă și l-a pufnit râsul de a stropit monitorul cu salivă.

Hmm, mă gândeam, hai că tot răul spre bine. Am dat-o cotită spre glume, ziceam că gata, l-am dat pe spate. Numai că a urmat să reproduc din memorie scenariul pe care, cum am zis, nici nu-l citisem, dar să mai și rețin ceva de acolo. Am început să improvizez, să debitez prostie după prostie. Râzând și amabil, Garcea mi-a promis că mă vor suna. Nu au trecut decât cinșpe ani de atunci, oi fi luat casting-ul, nu l-oi fi luat? Nu-i bai, eu mai aștept. M-or suna ei cândva. Probabil au fost prea ocupați.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria serial

4 Comentarii

 1. Cinefilul

  12/02/2015 la 5:22 pm

  Experiente bune de trecut in revista. Jos palaria pentru nenea Garcea.

  Dă-i replica

 2. Spanac

  22/02/2015 la 1:31 am

  te-au sunat ma, dar tu, ametit fara masura, ai schimbat numarul de telefon de atunci…

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   22/02/2015 la 7:19 pm

   N-am schimbat, nenea, niciun numar de atunci. Nici la pantofi si nici la telefon. Sunt abonat Gold, Platinum sau alte d’astea pretioase. Da’ nu era nevoie sa ma sune, doar sa-mi dea bip, ca-i sunam eu, ca si asa am degeaba o gramajoara de minute gratuite.

   Dă-i replica

 3. Olt

  03/03/2015 la 6:06 pm

  Asteptarea moarte n-are :)) sau…keep waitin’. Oricum,experienta de notat,cine stie,poate ei chiar te-au sunat si nu erai pe faza:)) Frumos articol,oricum.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.