Acas' politichia de mărgăritar Votați candidatul universal

Votați candidatul universal

1 minute de citit
2
0
3,367

Imediat o sa fie data de 10 iunie si inca nu m-am hotarat pe fata carui candidat sa imi pun stampila.

La cat de mult ma intereseaza politica, parca vad ca si de data asta fac altceva mai bun decat sa ma inghesui pe la urne. Daca ar fi dupa mine, fiecare politician ar trebui sa aiba urna proprie. Urna funerara, desigur.

Oricum, politicienii se pot imparti in trei mari categorii si decat sa se cheltuie o gramada de bani publici pe diferite afise, care mai de care mai colorate, cu mesaje mai mult sau mai putin inspirate si cu multe fete de indivizi dubiosi, nu ar fi mai bine ca in campania „erectorala” sa se voteze strict categoria de politicieni din care face parte candidatul? Astfel apare candidatul universal:

1. Candidatul porc

Asta orice zice e clar minciuna. Dincolo de sloganurile pompoase (era sa zic porcoase) se stie din start ca va face numai porcarii. E gras, rotund si tine sa se mai ingrase pe seama celor care l-au ales. Nu se gandeste decat sa isi umple troaca proprie. Votati-l cu inceredere si cu speranta ca se apropie Ignatul.

2. Candidatul papusa.

Candidatul universal care face orice pentru partidul care l-a facut … om?! Toate promisiunile pe care le face le si indeplineste. Promisiunile facute partidului, bineinteles.

3. Candidatul cacat cu ochi.

Asta-i cel mai periculos. Nimeni nu il vrea in preajma. E cel mai imputit, dar si cel mai des intalnit gen de politician.

Tu cu cine votezi?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria politichia de mărgăritar

2 Comentarii

  1. spanac

    29/05/2012 la 1:25 pm

    votez cu nevasta-mea.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.