Acas' Fabrica de știri ... prefabricate Află azi știrile de ieri

Află azi știrile de ieri

3 minute de citit
0
0
2,219

Fii informat. Află azi știrile care au fost proaspete ieri. Află cele mai incendiare titluri, atât de incendiare că sunt explozive de-a dreptul.

* Locale

RATB luptă cu canicula.

Înghesuiala din mijloacele de transport în comun a luat sfârșit (în sfârșit). Uită de mirosul rânced al transpirației cu care te îmbie ceilalți călători. Acum poți călători liniștit, fără teama de hoții de buzunare, savurând din plin plimbarea cu tramvaiul prin București. Profită acum de noile locuri cu aerisire totală puse de RATB la dispoziția călătorilor.

RATB

* Politică

Vezi aici cum arată harta României după alegerile locale din 2012.

În urma alegerilor locale de duminică, conform rezultatelor parțiale prezentate de Biroului Electoral Central, au apărut diverse hărți ale României, care mai de care mai colorate în funcție de partidele ieșite câștigătoare.

Aici poți vedea cum va arăta harta României pentru următorii patru ani.

harta Romaniei

* Monden

Incident incredibil în timpul concertului. Lady Gaga lovită în cap cu un stâlp.

În timpul concertului susținut de Lady Gaga în orașul Auckland din Noua Zeelandă, unul dintre dansatorii Gagăi i-a aplicat artistei una bucată lovitură cu un stâlp. Incidentul a fost primit cu urale de către publicul care a cerut bis de mai multe ori.

Se pare că deja dansatorul a fost contactat de mai mulți organizatori de spectacole, urmând să apară curând alături de Justin Bieber. De data asta dansatorul având în dotare un topor.

Din surse total nesigure am aflat că și Inna va apela la serviciile sale. Dansatorul se va folosi, în cazul ei, de mai multe role de bandă adezivă pentru a-i acoperi gura cântăreței, oprind astfel chinurile prin care trec nefericiții spectatori plătitori de bilet.

* Șocant

Cum arată bărbatul cu CEA MAI STRÂMBA FAȚĂ. 

barbatul cu cea mai stramba fataTang Shuquan, un chinez în vârstă de 43 de ani deține recordul mondial pentru cea mai strâmbă … strâmbătură.

Calitățile sale de maestru strâmbător l-au propulsat direct în Cartea Recordurilor, după ce a reușit să își muște nasul.

Acum se antrenează intens, având ca scop să se muște de urechea dreaptă și de ambii genunchi în același timp.

Tang Shuquan a câștigat titlul de strâmbător după o luptă crâncenă în care i-a invins la limită pe mai cunoscuții Iggy Pop, Boy George sau Shane Macgowan.

Iggy Pop       Boy George       Shane Macgowan

* Sport

Britanicii vor transforma un stadion în sat cu vaci și oi, pentru deschiderea Jocurilor Olimpice

Danny Boyle, regizorul artistic al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice va transforma stadionul olimpic într-un adevărat sat britanic, populat cu săteni și oi.

Becali ciobanDupă ce va termina cu amenajarea stadionului britanic, regizorul se va muta în Ghencea, unde ciobanul-șef de la Steaua dorește să-și amenajeze un staul în care să îi mulgă pe jucători înainte de fiecare meci.

De asemenea, în Ghencea va fi ridicată și o troiță cu chipul cioplit al Preacuviosului atotfăcător de mișmașuri, Sankt Jiji von Pipera.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.