Acas' Fabrica de știri ... prefabricate Porcul oracol care va prezice rezultatele de la Euro 2012

Porcul oracol care va prezice rezultatele de la Euro 2012

1 minute de citit
0
0
1,909

După caracatița Paul, oracolul de la UEFA Euro 2008 și de la Campionatul Mondial de Fotbal 2010, un alt animal prezicător se va alege cu faima de mare ghicitor în ale fotbalului. Si anume … un porc.

Încă nu se știe numele porcului oracol, dar la câți porci sunt în lumea fotbalului, e greu de prevăzut cine va fi ghicitorul șef.

„Este un porc oracol unic, un adevărat porc …  un porc paranormal care cunoaşte misterele fotbalului”, ne asigură autoritățile din Kiev într-un comunicat.

Măi să fie… păi din indiciile astea pot trage concluzia că numai nea Mitică Dragomir poate fi, că doar el e oracolul șef pe la Ligă.

Dar, cum spuneam mai sus, sunt mulți porci prin lumea fotbalului, deci posibil ca un candidat puternic la postul de porc-oracol să fie și  celălalt șef din fotbalul românesc, Mircea Sandu.

Are o grămadă de nume de renume:  Războinicul Luminii, Mihai Viteazu, Gibonul din Pipera, Fecali, dar nu i-ar strica și cel de Porc-Oracol. Nu putea să lipsească tocmai el, magicianul cu valiza, Gigi Becali.

Acum nu rămâne decât să vedem care e mai porc și va avea onoarea de a prezice rezultatele meciurilor de la Euro 2012.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.