Acas' aceste cuvinte ne doare Mitică Dragomir după a treia arestare

Mitică Dragomir după a treia arestare

2 minute de citit
0
0
2,067

Milițică de la Ligă își ia haine noi. După ce a dat uniforma de milițian pe costumele de mafiot, acum se pregătește din nou pentru uniformele dungate care se asortează de minune cu gratiile din pușcărie. Oricum, Dumitru Dragomir știe cum e la închisoare, că a mai fost în vizită pe acolo. E, cum s-ar spune, de-al casei.

Acuzat, reținut, eliberat … pe „Hopa Mitică, cade-n cur și se ridică” îl așteaptă acum ani mulți de închisoare. Mare tragedie nu e, că doar se duce între prieteni, alți nouă grei din fotbal așteptându-l de dincolo de gratii cu brațele deschise. Mai e nevoie să li se alăture și Mircea Sandu să se adune măcar de-o echipă de fotbal.

Sperăm că Sandu, fostul șef de la FRF să nu-l lase la greu pe Mitică, fostul șef de la Ligă. Așa, ca între doi foști șefi, să meargă până la capăt împreună.

mircea-sandu-dumitru-dragomir

Zice-se că pe Mitică Dragomir l-ar paște 16 ani de carceră. Ei na! Din 16 se scad vreo 8 pentru bună purtare și că scrie vreo trei cărți … din cei opt rămași mai face trei, că doar se îmbolnăvește și el, că e la modă. Se știe că aerul închis face rău la sănătate. Și plus că Nea Miti(ti)că de la Ligă se plângea de ceva vreme că suferă de priapism… știți voi… boala aia în care ce se scoală, nu se culcă. Ei, hai că nu o să-i fie chiar așa de rău după gratii.

dragomir la puscarieNu ne bucurăm pentru răul altuia, dar la câți bani murdari au băgat în buzunare mafioții fotbalului, își merită soarta. Acei bani ar fi trebuit să ajungă la școli, în spitale… acolo unde ne doare mai rău pe noi, românii. Dar nu, mafioții bogații României s-au obișnuit să nu plătească taxe, să evite impozite.

Hai, la mulți ani, nea Milițică!

sandu-dragomir

Punem pariu că acum n-o să strige nimeni „Free Mitică”?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.