Acas' monden Top vedete care nu au nevoie de mască de Halloween

Top vedete care nu au nevoie de mască de Halloween

4 minute de citit
2
1
2,392

Marea sărbătoare națională de Halloween bate la ușă. Cum în cel mai pur stil romanesc preluam tot ce e mai urat de la idolii noștri americani, fiecare își pregătește costumul de speriat, cât mai hidos cu putință.

Dar ce ne facem cu vedetele băștinașe… ca unele arata grotesc tot timpul. Oare își mai cauta costume de Halloween sau apar ca în oricare alta zi?

Pai să vedem:

10. Viorel Lis

Prezent ca și decor la diverse emisiuni, nu trebuie să se strâmbe pentru a băga frica în copii. Un zâmbet din parte lui e de-ajuns și deja adrenalina telespectatorilor atinge cote alarmante. Marele beneficiu adus lumii: Mary Shelley l-a creat pe Frankenstein după chipul și asemănarea lui Viorel.

9. Ana Maria Prodan

Sămânță pură de scandal, Prodanca face show pe unde e invitata să mai mance și gura ei a mare o pâine. Femeia cu mațe în păr ne înspăimântă numa când își arată fața. Nu trebuie să scoată niciun cuvințel.

8. Bianca Rus

Cea mai mare realizare a Biancăi reprezinta afrodiciacele. Nu știu de ce e vedetă, da’ un lucru e sigur: decât un film de categoria B cu zombii anemici, mai bine o emisiune cu Bianca Rus: e horror, dar mai și râzi de tâmpeniile pe care le debitează. Comedie-horror garantat 100%.

7. Minodora la maxim

Dacă apare Minodora, chiar și timpul parcă se oprește în loc. Secundele se scurg încet că nu mai au loc, Minodora ocupând tot spațiul. Dacă mai începe să și cânte e 100% apocalipsa: soarele se ascunde în nori, copii refuză să se mai nască, toate formele de viață trec subit în neființă.

6. Mihaela Rădulescu

După ce l-a corupt pe minorul Dani Otil, Mihaela a intrat încet-încet în umbra. Mai demult umplea paginile ziarelor cu scandalurile dintre zgripțuroaice: Mihaela vs. Andreea, erau pline de acreală… acum nu mai umple nici măcar două borcane cu murături.

5. Vasile Calofir

Acest ilustru necunoscut, Vasile Calofir, nu putea să lipsească din topul asta.

Nu știți cine e Vasile Calofir? Nici eu nu știu. Nici măcar mama lui Vasile Calofir nu știe cine e acest Vasile Calofir. Dar are un nume neaoș romanesc… Vasile… și i se potrivește de minune.

4. Claudiu Bleonț

După ce ne-a arătat tuturor greutățile cu care se confruntă teatrul din Romania, cu ce chestii mici trebuie sa își facă treaba și cât de slab dotată este arta românească… Claudiu reușește să ne șocheze cu fiecare apariție. Oscarul ar trebui sa fie subunitate de măsură pentru premiul pe care l-ar merita, după ce ne-a arătat adevărul gol-goluț, reușind să ne scârbească în cel mai ieftin filmuleț horror inspirat din viața prea reală.

3. Marinela Nițu

Inspirându-se din filmele horror gen: The Tunnel și The Cave, Marinela s-a axat pe lumea subterană, găsindu-și perechea în persoana unui miner iubitor de poezie și cu suflet sensibil, plantator de panseluțe prin București. Cuvintele sunt goale, o singură privire e de-ajuns. O vezi pe Nițu cinci secunde și nu mai dormi cinci nopți.

2. Oana Zăvoranu

Orice apariție a Zăvorancăi se transformă în producție horror. Totul e bine condimentat cu blesteme, vrăjitoare, limbaj suburban. Interzise minorilor, aceste producții se difuzează noaptea târziu, având ca scop tulburarea somnului națiunii. Nu știu sigur dacă și al rațiunii, că monștrii apar la tv mereu.

1. Nikita

Conform zicalei: nicio masă fără pește, la fel, nu putem avea niciun top fără Nikita.

Are meritul de a fi inspirat producțiile horror. Este adevărată creatoare a genului. Când apare ea, înseamnă sfârșitul. Totul e un amalgam din care telespectatorul nu mai înțelege nimic. Logica se pierde. Realizam cât de aproape ne e sfârșitul. Dacă și asta a ajuns vedetă… la ce sa ne mai așteptăm? Totul e posibil: cerul poate să cadă, extratereștrii or să ne alerge pe străzi, un vulcan poate sa erupă în mijlocul Bucureștiului. Totul se rezumă într-un cuvânt: TEROARE. Adevarul e că mi-e frică de Nikita, d-aia îi și dau mereu locul I în topurile mele.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria monden

2 Comentarii

 1. andres

  30/10/2011 la 3:43 pm

  Sunt tari rau asocierile :))
  Felicitari!

  Dă-i replica

 2. oltelean

  30/10/2011 la 3:52 pm

  Multumesc mult pentru aprecieri 😉 . De aia sunt vedete sa radem de ele 🙂

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.