Acas' di tăte pentru toți Timpul liber – un lux ?

Timpul liber – un lux ?

2 minute de citit
4
0
1,712

fara timpPe repede înainte.  Cam așa se scurge viața. Între două deadline-uri, timpul liber e un lux.

Și ca un făcut, fix atunci când e mai multă treabă, când „arde casa”, apare procrastinarea. Orice altă preocupare, de regulă plictisitoare, brusc devine deosebit de atractivă. Orice altceva, mai puțin ceea ce trebuie făcut. De la deschiderea din inerție a mailului până la citirea tuturor mesajelor din spam e un singur pas. Aranjarea iconițelor pe desktop e o adevărată artă care cere multă răbdare și îndemânare. Să nu mai zic de curățarea tastaturii, că doar fiecare tastă în parte trebuie atent analizată pe toate părțile.

Bine, ăsta e timp mort, timp pierdut. Și baiul ăl mare e că tocmai timpul ce-l risipim cu ușurință și fără regrete, nu poate fi cumpărat la nevoie cu toți banii din lume. Uite așa apare nemernicul „n-am timp”.

Tocmai la nevoia noastră de economisire a timpului răspund produsele Arctic din gama TET. Combinele frigorifice cu funcția EcoFrost Free – un nou sistem de răcire care previne formarea gheții în compartimentele combinei frigorifice. Nu mai e gheață, nu mai trebuie dezghețată combina frigorifică – logic, nu?

Bașca alte funcții ECO: EcoLED – un nou sistem de iluminare pe bază de LED-uri, economic, care asigură o lumină mai puternică și care degajă mai puțină căldură în compartimentul frigorific; EcoBUZZ – frigiderul știe că ai lăsat ușa deschisă mai mult de 1 minut sau sau că nu este bine închisă și te avertizează, astfel rămâne temperatura constantă în interior; EcoFresh – menține temperatura aproape de 0°C, și se evită împrăștierea mirosurilor în compartimentul frigorific.

arctic-tet

Poți învăța într-un mod plăcut, în joacă, mici trucuri cum să faci economie de timp și bani.

Găsești la adresa www.consultantinelectronomie.ro un joc amuzant asemănător cu Monopoly. Dai cu zarul și înveți să economisești.

Cu acest articol m-am alaturat campaniei “Consultant in Electronomie”. Poti castiga saptamanal, in luna iunie, electrocasnice din gama TET. Vino si tu pe www.consultantinelectronomie.ro.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

4 Comentarii

 1. Stefan Alexandrescu

  30/06/2013 la 8:59 pm

  Eu nu sunt de acord in ceea ce priveste curatarea tastaturii, gandeste-te putin:
  1. Daca intorci tastatura cu tastele in jos si folosesti un penson pentru eliberarea resturilor de praf, ai sa fii surprins ce poatea sa „curga” din tastatura ta. Curatarea tastaturii este necesara cu atat mai mult cu cat lucrezi la ea o mare parte din timp – si apoi duci mana la ochi, la nas, la gura. Acesta nu e timp pierdut, iti ia doua-trei minute o data pe luna.
  2. Orice fel de curatenie se poate face eficient si rapid, nu trebuie luate gospodinele romanesti bolnave de frecaluit si pigulit drept cal de bataie si exemplu pentru risipa.

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   01/07/2013 la 6:59 am

   Pai asta e ideea, ca tocmai atunci cand ai mai mult de lucru, te apuca sictireala si orice alta activitate e mai interesanta decat ceea ce ar trebui sa faci.

   Dă-i replica

 2. Razvan

  20/06/2014 la 8:43 am

  Ai dreptate. Si eu am ajuns sa stau 16 ore din 24 la pc si restul dorm… deci e destul de enervant 😐

  Dă-i replica

 3. curatenie

  10/03/2015 la 9:54 am

  Pentru mine chiar este un lux timpul liber dar intotdeauna apar alte lucruri care au prioritate si imi necesita atentia… curatenia, facut mancare, spalat hainele etc.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.