Știri ultra-scurte

1 minute de citit
3
0
1,065

Din ciclul de știri deformate, defăimătoare, dar cu titluri incitante:

* Alexandru Arșinel între dializă și dialog. După ce a cântat prin reclamele de la „farmacia inimii”, acum trebuie să „cânte” și la Parchet. ONG-urile sunt deja cu ochii pe rinichiul lui Arșinel. Turbați că n-au reușit să salveze câinii maidanezi, ONG-iștii speră acum la o răzbunare și cer eutanasierea artistului.

* Bianca Drăgușanu se desparte de Victor Slav. Spre bucuria lui Cătălin Botezatu, care era entuziasmat că Victor va fi din nou un bărbat liber, Bianca a declarat că se va despărți de Victor înainte de nuntă. Dar despărțirea se pare că e de scurtă durata, Bianca internându-se înainte de nuntă, într-o vulcanizare, că avea nevoie de câteva retușări pe ici-pe colo.

* Minerii plantează panseluțe și în Roșia Montană. Într-un reportaj făcut în viteză, cu minerii pe urme, un oengist arată cum localnicii(?) get-beget din Roșia Montană sunt aduși cu autocarele de prin alte părți ale Ardealului.

Crezând că e campanie electorală, „minerii” pișcotari au venit cu mic – cu mare să voteze cu RMGC-ul. În imagini poate fi zărit și Remus Cernea, că doar unde apare o cameră de filmat, hop și el – moț. Bănuim că e înainte de păruiala primită, la o discuție amicală cu băștinașii, iar la cum este strigat amical „Bă, Agricultură, bă!” s-au purtat dialoguri cu teme agricole și mistice („Morții mă-tii”).

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Fabrica de știri ... prefabricate

3 Comentarii

 1. Adrian Radu

  27/09/2013 la 6:34 pm

  1ong-urile in 2 din articole 🙂

  Dă-i replica

 2. Fiorela Motoc

  04/10/2013 la 1:37 pm

  Astea nu mai sunt stiri ultra scurte, nu sunt stiri deloc.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.