Acas' gura pacatosului Sărăcia face bine la sănătate

Sărăcia face bine la sănătate

1 minute de citit
0
0
1,278

Ziceau ăștia pe la știri că bogătanii româniei resimt efectele crizei, le-au cam scăzut averile. E-te fleoșc. Săracii oameni bogați.

saracRâd eu, râd, dar nu e râsul meu ăl bun. Vorba aia: „situația e gravidă și prezintă umflături”. După o … (hai să-i zicem) mică promovare la servici, muncesc de două ori mai mult și nu mai am timp să fac bani. E criză și se simte, se lasă cu usturimi la buzunare.

Dar și sărăcia are părțile ei bune.

Am redus cheltuielile, iar primul tăiat de pe lista e abonamentul la autobuz. Am redescoperit mersul pe jos, fac mișcare. O oră de mers pe jos de la lucru spre casă și deja am dat jos trei kile ca prin magie. După zece-unșpe ore de agitație la birou și o plimbare de o oră, dorm ca un prunc (și nu, nu fac și caca-pipi în scutece ca bebelușul, nu vă gândiți la glume proaste).

Că tot nu-s bani, am renunțat și la shaorme sau fripturici. Îs buni și cartofii, iar varza e un deliciu. Adio bombe calorice, bun venit fibre. Bucurie pentru colon. Sărac, dar mai sănătos.

Adio berică, adio sticle de cola. Dacă o să mă las și de fumat ajung mai pur ca un sfânt și o să-mi pupe toți moaștele când o să-mi dau obștescul sfârșit.

Nu-i așa că sărăcia e mană cerescă? Lasă că scap eu de ea și mă întorc la cele lumești.

Și așa, făcând haz de necaz: vestea bună e că ieșim din criză, aia rea e că intrăm în comă.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.