Acas' aceste cuvinte ne doare Promoție la moaște

Promoție la moaște

1 minute de citit
1
0
1,605

Bă, e criză și se simte ; se bat oamenii pe orice e la ofertă. Nu contează dacă e necesar, nu contează dacă e expirat. E la ofertă, e bun.

După lupte crâncene pentru cartofi putreziți, pentru un litru de ulei la juma de preț dacă iei alte 8 sticle, la ciorapi flaușați gratis dacă ai cumparat 9 înghețate și 4 kile de făină ; acum e mare ofertă, mare. Sfânta Parascheva e în turneu în România.

Mii de fani se înghesuie să vadă spectacolul pus în scenă de DJ Priest. Doritorii mai pot găsi bilete la golden circle numai la bișnițarii autorizați din zonă, dar cele din zona VIP s-au epuizat ; au fost toate cumpărate de Jiji Becali.

Organizatorii au promis pentru anul acesta un show deosebit. Oasele Sfântului Hoit au fost legate cu ață și vor fi mânuite de un maestru păpușar. Astfel fanii Sfintei Stafii vor putea da mâna cu cadavrul, vor putea primi autografe sfințite cu agheasmă mare, agheasmă mică și vor fi încântați să vadă, la final, un număr de break-dance cum nu s-a văzut nici la Românii au talent.

Cei care nu vor ajunge să vadă pe viu mortăciunea, mai au o șansă. Pot cumpăra on-line de la http://www.crestinism-ortodox.com/internet/eshops/ casete VHS cu liturghia trupei Trinity ; tricouri cu Jesus Cunt, iar primii 206 cumpărători vor primi GRATIS un osicior din moaștele vedetei.

La anul se așteaptă proclamarea Sfântului Michael Jackson, că ăsta dansează oleacă mai bine, dar acum e ocupat cu operația de refacere a corzilor vocale, ușor atinse de putreziciune.

Hai amin!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Un comentariu

  1. ionicamesterica

    16/10/2011 la 10:46 am

    Caustic tare articolul tau. Chiar daca nu sunt de acord cu felul in care a fost scris nici mie nu imi place imbulzeala care se face la un astfel de eveniment sfant. Nu suport sa vad babele si mosii cum sunt in stare sa isi dea in cap pentru un litru de apa sfintita sau pentru a atinge juma’ de secunda racla moastelor. In mintea lor asta o reprezenta credinta!?

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.