Acas' gura pacatosului Patriarhul ” Trafalet ” prezintă noua gamă de ustensile bisericești

Patriarhul ” Trafalet ” prezintă noua gamă de ustensile bisericești

1 minute de citit
1
0
2,022

După aparițiile virale ale Patriarhului Daniel cu prea-sfântul trafalet, șamanul suprem B.O.R. caută metode pentru îmbunătățirea arsenalului bisericii.

Patriarhul își dorește o modernizare a  serviciilor bisericești, urmând ca în cel mai scurt timp slujbele să fie transmise prin streaming live, astfel ca băbuțele să nu se mai obosească să vină la biserică în fiecare duminică, ci să urmărească slujbele direct de pe tabletă, din confortul propriei ogrăzi.

Enoriașele vor avea posibilitatea să dea click pe „amin”, iar cele vorbărețe care spamează cu bârfe în timpul slujbei vor primi ban – să mai zică cineva că biserica doar ia ban public… iată că dorește și să dea.

Un prim pas spre tehnologizare a fost făcut de către Patriarh care și-a înlocuit trafaletul cu selfie stick-ul, pentru o mai bună captare a icoanelor.

mitropolit-trafalet-selfie-stick

De asemenea, cădelnițele au fost înlocuite cu pulverizatoare manuale, Patriarhia primind astfel o sponsorizare de la Dedeman cu 666 bucăți de pulverizatoare rămase pe stoc.

trafalet-patriarh-tamaie

Botezul devine o plăcere cu noii hidranți, slujba fiind acum mult mai relaxantă, urletele copilului botezat fiind acoperite rapid de jetul puternic de aghiazmă.

patriarh-trafalet-botez

Prin montarea de hidranți exteriori, în fața fiecărei biserici se vor evita astfel și aglomerațiile din zilele de Paști când enoriașii, de regulă, se calcă în picioare pentru o dușcă de apă sfințită. De asemenea, pentru cei cu dare de mână, biserică pune la dispoziție dispersoare de aghiazmă. Acestea sunt prevăzute cu robinet mic pentru aghiazmă mică și robinet mare, normal, pentru aghiazmă mare, astfel încât enoriașii să nu mai încurce aghiazmele între ele.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

Un comentariu

  1. free logo

    08/07/2016 la 2:00 pm

    Numai poze de colectie.

    Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.