Acas' guest post Producatorii principali de aparate de aer conditionat tip split

Producatorii principali de aparate de aer conditionat tip split

2 minute de citit
1
0
1,515

Iata cateva branduri de aparate de aer conditionat tip split ce devin din ce in ce mai populare datorita usurintei procesului de instalare al acestora si costurilor de operare scazute. In tarile cu clima temperata, o unitate cu pompa de caldura poate fi instalata pentru a oferi racoare pe timp de vara si caldura pe timp de iarna, in timp ce in tarile tropicale, o unitate doar cu functia de racire va fi de ajuns. Inainte de a lua decizia de a achizitiona un anume sistem de aer conditionat, compara specificatiile si preturile diferitelor produse.

aer conditionat daikin

Producatori de aparate de aer conditionat tip split:

 1. Daikin

Daikin este o companie japoneza fondata in anul 1924. Inca de la inceput, compania s-a specializat in produse de incalzire, ventilatie si aer conditionat cu mai mult de 60 de locuri de productie in intreaga lume. Reputatia companiei a sporit in ultimii ani datorita celor trei tipuri de tehnologie oferite: sistemele cu pompa de caldura, controlul refrigerant si tehnologia inverter.

 1. Hitachi

Hitachi a fost infiintata in 1910 si a crescut intr-o companie multi-nationala. Aparatele de aer conditionat Hitachi prezinta senzori inteligenti ce pot detecta activitatea persoanelor in camera si care ajusteaza in mod automat capacitatea aerului conditionat.

Modul Sleep al acestor sisteme poate opera cu un nivel de zgomot interior de pana la 19 decibeli. Alte caracteristici includ pre-filtre din otel inoxidabil, conducte inoxidabile si fanta de ventilatie anticorosiva. Filtrele de purificare ale aerului si tehnologia UV Fresh sunt alte caracteristici incorporate in sistemele Hitachi.

 1. LG

LG este un brand sud coreean cu sediul in Seoul ce a fost fondat in 1958. Este de asemenea o companie foarte diversificata ce produce bunuri precum televizoare, congelatoare, masini de spalat, telefoane mobile si monitoare. In campul aparatelor de aer conditionat, aceasta detine de asemenea o gama intreaga de produse pentru case si cladiri comerciale.

Atat produse inverter cat si alte modele sunt disponibile de la aceasta companie. Printre caracteristicile sistemelor de aer conditionat mono split LG se regaseste si abilitatea filtrelor de a captura praful si de a elimina micro-organismele daunatoare, precum bacteriile si virusurile din aer.

 1. Carrier

Carrier este o companie din America cu sediul in Farmington, Connecticut si a fost stabilita in 1915 de catre Willis Carrier. Punctele forte ale acestei companii sunt refrigerarea comerciala, solutiile pentru cladiri, transportul refrigerant si produsele pentru casa. Aceasta companie este cel mai mare producator de solutii HVACR din lume.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Un comentariu

 1. Marius

  24/06/2015 la 9:21 am

  Eu am in casa aer conditionat Yamato de vreo 2 ani, e tot din asta split si e relativ ok. Acuma sper ca realizati ca nu am nicio pretentie de la el, L-am luat ca a fost ieftin, Doamne fereste sa nu crape, atata sper! Ca de crapa, am bagat-o pe maneca!

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.