Acas' aceste cuvinte ne doare Politica-i o curvă, iar Corina Ungureanu nu se dezminte

Politica-i o curvă, iar Corina Ungureanu nu se dezminte

1 minute de citit
5
0
1,895

gimnastaCampioană la bârnă, Corina Ungureanu a întărit chiar și bârnele japonezilor, dar cu exercițiile topless la sol.

După ani de antrenament, Corinuța noastră a cam sărit calul, iar din sala de sport a ajuns direct în Playboy.

Să nu o judecăm totuși așa de rău. Cum să mai câștige un bănuț fostele noastre gimnaste campioane? Cum rolurile în reclame la margarină sunt doar pentru crema gimnasticii românești, ce mai putea să facă? A arătat ce știe… și a arătat. TOT.

Acum vrea să cucerească din nou Europa. Tot în domeniul ăsta al curvăsăriei. Adică intră în politică. Se vede europarlamentar. Păi ce? EBA are mai multe coai… țâțe? Dacă a ajuns la Bruxelles băseasca a mică, de ce nu ar avea succesuri și Corina?

Și la urma urmei, de ce să nu candideze dom’le? Ce dacă și-a arătat sfârcurile? Lasă dom’le să le arate, că de-aia le are. Să ne rugăm numa să nu înceapă să-și arate pieile și grăsunii sau babetele care se perindă prin Parlament. Boc a avut cândva o tentativă de striptiz și s-a îngrețoșat o țară întreagă.

Un mare plus pentru donșoara Ungureanu ar fi că la ce poze are își poate face niște afișe electorale cu bulină roșie, de mor de inimă camionagii cardiaci. Să nu mai zicem de ce clipuri electorale poa’ să facă, numa bune de dat la teve după ora doișpe noaptea.

Lasă dom’le că se încadrează la fix în clasa politică pe care o avem. Madam Corina a făcut bani cu curul? E! Cu aceeași parte a corpului gândesc și aleșii noștri. Deci, gând la când cu bucurie.

Haide să ne modernizăm și noi, ce dracu’?! Adică ce? Italienii au avut-o pe Cicciolina lor și noi nu? Așteptăm cu nerăbdare să intre în politică și Eva Kent sau piticul porno… care-i altul decât Emil Boc. Parcă.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

5 Comentarii

 1. spanac

  21/08/2013 la 1:20 pm

  Și asta se baga-n politică?
  Mai lipsește Andreea Răducanu, să aibe afișe electorale cu „Andreea, te iubim!”

  Dă-i replica

 2. Adriana

  21/08/2013 la 1:52 pm

  Iar ai veşti proaspete! Eu nu cunoşteam amănuntul ăsta. Credeam că vei vorbi de Corina Cretu şi iubirea ei cică doar virtuală, zice nenea ăla important..la americani. Cât despre şpagatul pe două scaune făcut la Parlament de orişicine doreşte îmi pare rău dar a început demult. Ai uitat de dansurile lui Tălmăjean, de prm.ista cu sâni de o tonă şi tot ce s-o mai găsi pe acolo? Hai, că nu mai scormonesc că….

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   21/08/2013 la 4:51 pm

   Amu aflai si eu, multumita tie, de Corina ailalta… Cretu si de Paul ala al ei (sau Powell mai pe romaneste). Ehei, daca e sa vorbim despre parlamentari mi se consuma toate paginile de la blog 😀

   Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.