Acas' Adevăr grăiesc vouă de prin oraș Dă-o dracu’ de periferie, că o marginalizăm

Dă-o dracu’ de periferie, că o marginalizăm

2 minute de citit
0
0
1,048

Nu știu cine mama peștelui gândește schimbările de prin Oradea și nici cu ce parte a corpului gândește. Cu capul în niciun caz.

politicieni porciChiar dacă pe buletinul meu scrie că am domiciliul în Oradea, încet, încep mă simt ca într-o anexă a municipiului sau vreun sat cu blocuri de care nu-i pasă nimănui. E clar. Ăștia de la primărie și-au pus în gând să-mi dea cartierul afară din oraș.

Băi, om fi noi ăștia de pe Calea Aradului mai la margine de oraș, dar nici chiar așa.

La început au modificat traseul autobuzului 10, care ducea moșii și babele la piață. Așa fain l-au deviat, că până în prima stație de autobuz trebuie să iei un taxi. N-a fost de-ajuns, au desființat și autobuzele 25 (Shopping City – Pasajul Dacia) și 26 (Shopping City – Biserica cu Lună).

Deștepți oameni dom’le. Cum autobuzele 20 și 23 încă mai circulă prin cartier, ce s-au gândit deștepții? „Bă… tot au aproximativ același traseu, hai să le programăm să circule fix la aceeași oră.” Și uite așa singurele două autobuze care mai leagă Calea Aradului de zonele Cantemir-Centru, merg frumos unul în spatele celuilalt.

Oof, Doamne, măcar de-am fi scăpat cu atât. Au mai rărit și intervalele de minute la care circula tramvaiul 2… albastru (că așa-i pe aici, după ce că-s doar 3 linii, le-au mai și colorat numele).

Păi nu? Mergem mai mult pe jos, ce mama dracu’, să mai dăm jos din burți, că de bine ce ne merge, poate ne îngrășăm.

Am trecut și peste asta. Când credeam că am scăpat de chinuri, mai marii orașului, iar au mai făcut un pas spre marginalizare… de azi, 1 octombrie, Oficiul Poștal 3 de pe Strada Henrik Ibsen s-a desființat. De acum, pentru orice scrisorică, pensie sau pachețel trebuie mers la celălalt Oficiu 3… Ghișeul 1 de pe Strada Cazaban.

Băi edilii lui Pește, v-aș transmite niște gânduri „de bine”, vouă și sfintelor născătoare de politicieni, dar mă abțin, că poate mai citesc și copii acest articol.

Hai sictir!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria de prin oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.