Acas' Adevăr grăiesc vouă de prin oraș În Oradea și semnele de circulație sunt pe invers

În Oradea și semnele de circulație sunt pe invers

1 minute de citit
4
0
1,229

Faptul că toată Oradea e un șantier fără termen de finalizare nu mai miră pe nimeni. Că străzi asfaltate anul trecut sunt acum sparte, la fel, nu mai reprezintă ceva nou. Orădenii sunt oameni răbdători și au învățat că trebuie să facă slalom printre gropi.

Se muncește mult, ce-i drept, dar baiul e că se muncește românește. Străzi închise, cu trafic deviat pe alte străzi unde… la fel se lucrează, cu elan heirupist ca-n vremurile comuniste.

Conform zicalei „noi muncim, nu gândim” dacă te ghidezi după semnele puse de șantieriști se mai întâmplă să dai în gropi, că balizele direcționale sunt puse doar să fie ceva acolo… direcția de orientare nu mai contează, căci unele indică unde e groapa, nicidecum pe unde trebuie ocolită. (?!)

Și dacă tot am ajuns la capitolul de semne de circulație, iată că în Oradea a apărut un semn nou, care mie îmi pare că te atenționează că în stânga te poți da în leagăn…

semn de circulatie oradea

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria de prin oraș

4 Comentarii

 1. DJ Nunta Bucuresti

  03/09/2014 la 11:20 am

  Stai sa vezi in Bucuresti ce este… Paralizie totala…

  Dă-i replica

 2. Diana

  04/09/2014 la 4:27 pm

  Cred ca peste tot este problema asta….strazi in lucru…iar celalalte pline de gropi…

  Dă-i replica

 3. Velix

  30/09/2014 la 11:45 am

  Probabil cei care au montat indicatorul nu aveau pentru partea stanga

  Dă-i replica

 4. Tudor Aurelian

  08/12/2014 la 12:58 pm

  Cartea ”MAESTRU IN ANULAREA AMENZILOR RUTIERE- cum sa devii” este apreciata si de politistii rutieri
  Tudor AURELIAN

  Mai zilele trecute, cartea ”MAESTRU IN ANULAREA AMENZILOR RUTIERE- cum sa devii” a primit un feed-back, pe cat de neasteptat, pe atat de magulitor, chiar din partea unor politisti rutieri.
  Mai precis, la inceput de luna decembrie ac, fiind si ziua lui de nastere, un amic care e si proprietar si administrator al unei firme, patron – cum s-ar zice in limbajul popular, a organizat o mica agapa la el la birou, de la orele 18.00.
  Ei, si ce sa vezi, printre invitati au fost si cativa prieteni de-ai lui care lucrau in politie, iar doi dintre acestia erau chiar politisti rutieri.
  Si acum vine ”bomba”.
  Gasind cartea ”MAESTRU IN ANULAREAAMENZILOR RUTIERE- cum sa devii” pe un raft din biroul sarbatoritului, unul din cei doi politisti de la Rutiera a luat-o, asa, in treacat, si a rasfoit-o.
  Imediat, apoi, vreme de doua ceasuri incheiate, asezat intr-un fotoliu retras intr-un colt al incaperii, acel politist s-a apucat sa lectureze cartea cu maxim interes, uitand de agapa. Invitat chiar de mai multe ori sa mai lase cartea, ca nu a venit la biblioteca, ci la petrecere, politistul a refuzat mereu, zicand:
  – Nu vin, mai, ca uite cate lucruri utile nu le stim nici noi, cei de la Rutiera!
  Iar la final, cand agapa s-a incheiat, politistul a reasezat cartea pe raft si a concluzionat, sec:
  – Trebuie sa-mi comand si eu cartea asta, pentru ca asta ne trebuie in primul rand noua, celor de la Politia Rutiera. N-ar trebui sa cada pe mainile simplilor soferi, ca dupa aia ni-i punem in cap pe toti!

  P.S.- Din relatarea de mai sus, se desprind doua lucruri certe si binevenite:
  1 – cartea e foarte utila chiar si pentru agentii de politie rutiera;
  2 – din pacate pentru Politia Rutiera, cartea a fost scrisa in primul rand pentru soferii simpli, si ea a inceput deja sa ajunga la acestia.

  http://www.maestrii-succesului.ro

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.