Acas' monden Lady Gaga și fițele ei de țoapă

Lady Gaga și fițele ei de țoapă

1 minute de citit
0
0
1,454

lady gagaPe 16 august, în București o să fie mare concert, mare. Cântă (!?) o individă hâdă, fără pic de bun gust, de parcă n-ar avea papile gustative, lipsită de talent mai rău decât Justin Bieber.

Talent – zero, voce – „din părți”, dar pretenții până la Dumnezeu.

Pentru a ne „onora” cu prezența, țoapă urlătoare, Madonna wannabe, a cerut de toate: buchete de flori albe fără miros în culise (așa de frumoase și fără pic de miros sunt florile de hârtie legate în coroniță cu o fundă pe care sa scrie „În veci nu te vom uita”) ; vrea ca bucătarul personal să îi prepare pește și salate (parcă și Ceausescu a avut bucătar personal și tot a crăpat până la urmă 😉  ) ; cabine speciale pentru masaj și înfrumusețare (asta vine în România să își facă operații estetice???) ; dar nici cel mai bun prieten al Gagăi nu a fost uitat, cățelul Fozzi (era cât pe ce să scriu Fotzey, scuze fanilor „Truda”) … deci și cățelul cu pricina va fi dezmierdat, tuns, spălat și deparazitat într-o cabină specială de spa.

Unde sunt vremurile în care cântărețul se mulțumea dacă îi era decontat drumul, primea o burta de mâncare și era fericit dacă mai primea și ceva bani de buzunar?

Vorba aia: prost nu e cel care cere, ci ăla care dă.

P.S.: Nu știu dacă a cerut și un frigider în care să-și țină rochiile.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria monden

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.