Acas' di tăte pentru toți La vremuri noi, tot noi… cu genți noi

La vremuri noi, tot noi… cu genți noi

2 minute de citit
0
0
1,816

Zi de zi, prin reviste de modă, pe la televiziuni… în general pe unde au ocazia, criticii de modă își varsă veninul. Mereu nemulțumiți de cum se îmbracă ceilalți. Eu unul, asociez vorbăria asta despre cum se îmbracă unul și altul cu viața de la sat, unde băbuțele se strâng la bârfă pe banca din fața porții și-i iau la purecat pe ceilalți „o văzuși pe a lu’ Vasile, ce geacă roșie de vinilin își luă? Și cum merge cățărată pe pantofii ăiă verzi cu toc pe ulița neasfaltată… zici că e cocostârc”.

Dar viața avansează, moda avansează. Trebuie să fim mereu în trend. Chiar și când căutăm prin dulapul bunicilor și mai împrumutăm ceva de acolo, tot la modă suntem, că cică-i retro.

Cu îmbrăcămintea e ușor de rezolvat, dar ce facem cu accesoriile? Aici e aici. Să asortezi o poșetă cu hainele, dar și cu personalitatea, e mare bătaie de cap.

Și creatorii de genți trebuie să se adapteze cerințelor cumpărătorilor. Dacă vreo personalitate din lumea mondenă vrea să-și pună poșeta în cap, zicând că e o pălărie șic, designerii de poșete trebuie să se conformeze și să dezvolte un nou model de geantă care să fie purtată la nevoie și pe cap.

E la modă să îți plimbi animalul de casă la diverse evenimente mondene? E bine venit un nou model de geantă prevăzut cu cușcă și dozatoare de hrană și apă pentru animăluțul preferat.

Bineînțeles, exemplele de mai sus țin mai mult de ridicol decât de frumos.

Geanta_postasO geantă, pe lângă utilitate, trebuie să accentueze frumusețea celei care o poartă. Aici e domeniul Reeija. E locul unde calitatea handmade-ului se îmbină cu valoarea materialului. Gențile de piele au fost, sunt și vor fi un exemplu de eleganță, indiferent de model: casual, office sau neconvenționale.

Că e plic, că are mânere sau se poartă pe umăr, poșeta unei femei este mai mult decât ce se vede din afară. Este un mic univers al femeii. Cu fel de fel de buzunărașe ascunse, cu fermoare și compartimente în care sunt în siguranță micile secrete feminine.

La cele peste 50 de modele care se găsesc în magazinul Reeija, orice femeie poate sta liniștită ore întregi analizând fiecare gentuță în parte, fiecare detaliu, fiecare cusătură. Norocul nostru, al bărbaților, că e magazin online și nu mai suntem nevoiți să îndurăm chinurile cumpărăturilor.

Ca o mică paranteză de final, a văzut și prietena mea modelele de poșete Reeija. Încă nu mi-am dat seama de ce a folosit în aceeași propoziție cuvintele poșetă frumoasă, abia aștept, vine Crăciunul.

Acest articol despre un plus de eleganță feminină participă la SuperBlog 2013.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.