Acas' guest post Cele mai bune sisteme si accesorii irigatii le gasim la regalfermierul.ro!

Cele mai bune sisteme si accesorii irigatii le gasim la regalfermierul.ro!

4 minute de citit
0
0
1,131

Nicio gradina nu ar fi completa fara un set de accesorii pentru irigat automate, deoarece aceste mici mecanisme pot face diferenta. In functie de ce dorim sa crestem in gradina, trebuie sa avem un algortim precis pentru a uda plantele, pentru a-si lua nutrientii necesari din pamant. Pe site-ul regalfermeirul clientii pot sa cumpere o multime de produse din gama https://www.regalfermierul.ro/sisteme-si-accesorii-irigatii.

sistem irigatii

Acest site este pentru profesionisti si amatori, dar cel mai important, este pentru persoane care isi iau indeletnicirea in agricultura si cresterea florilor in serios.

Ce fel de produse gasim in aceasta categorie?

In categoria de accesorii pentru irigat gasim:
-adaptoare robinet;
-aspersoare;
-banda pentru picurare;
-distribuitor cu iesire;
-electropompa pentru apa;
-filtre apa;
-pompa de suprafata;
-pompa sumersibila;

In aceasta gama de produse, clientii isi vor gasi cu siguranta accesoriile de care au nevoie pentru o gradina cat mai ingrijita.

Apa este vitala pentru cresterea plantelor, dar udarea de mana poate fi o problema. Trebuie sa trageti furtunurile intre gradini, sa mutati stropitoarele sau sa pierdeti timp pentru a uda fiecare planta in parte. Sistemele inovatoare de udare precum cele de la regalfermierul.ro elimina dificultatile de udare. Sunt cel mai simplu mod de a oferi plantelor umiditatea consistenta de care au nevoie pentru recolta cea mai mare si pentru cele mai frumoase infloriri.

Iata de ce:
-Le instalati o singura data si le lasati pe loc tot sezonul;
-Porniti sprinklerul la plante cu apa fara furtunuri sau stropitoare pentru a se deplasa;
-Se instaleaza in cateva minute – tot ce aveti nevoie este o pereche de foarfece pentru a taia furtunurile la lungimile la care aveti nevoie;
– Sistemele personalizabile economisesc apa prin udarea plantelor, daca adaugati un cronometru, gradina va fi udata si mai eficient.

De asemenea, a avea o pompa submersibila precum cea de la MICUL FERMIER PRO QDX6.20, ajuta foarte mult la autonomia sistemelor de udat.

Pompa submersibila de apa curata tip-QDX este pompa cea mai larg utilizata la irigarea terenurilor arabile, drenarea apelor din mina, precum si pentru controlul inundatiilor. Are o constructie compacta, o foarte buna etanseitate, fiabilitate, precum si durabilitate in utilizare. Pompele submersibile pot fi folosite pentru drenaj, pentru pomparea apelor reziduale, pentru irigare si pentru asigurarea apei curente locuintelor aflate in zone unde nu exista retea de apa.

O pompa submersibila este o pompa care functioneaza imersata (scufundata) in lichidul de pompare, lichid ce are rol si de agent de racire. Motorul pompei este inchis ermetic find izolat de lichidul de pompare. Sunt folosite sisteme de sigilii mecanice pentru a preveni ca lichidul pompat sa intre in motor si sa cauzeze un scurt-circuit. Avantajul acestui tip de pompa este ca poate oferi o forta semnificativa de ridicare, deoarece nu se bazeaza pe presiunea aerului exterior pentru a ridica lichidul. Ele pot fi conectate la un furtun flexibil sau la o conducta rigida.

Important: Nu folositi niciodata pompa fara apa. Daca acest lucru se intampla din greseala, stingeti pompa, asteptati ca aceasta sa se raceasca si apoi amorsati-o folosind apa curata.

Pentru amorsare umpleti complet pompa cu apa curata inainte de a o porni. Apa trebuie turnata prin orificiul de amorsare. Dupa ce ati terminat aceasta operatiune, puneti capacul inapoi si porniti pompa. Pompa trebuie amorsata de fiecare data cand nu a fost folosita o perioada mai lunga de timp pentru ca aerul, in timp, intra inapoi conductele pompei.

Care sunt avantajele unei pompe submersibile?
-O pompa submersibila este mai eficienta energetic decat un hidrofor. Hidroforul foloseste mai multa electricitate datorita abilitatilor mai scazute.
-Pompa submersibila pentru fantana foloseste presiunea directa pentru a exercita apa din sol si sa o impinga in conducta.
-Hidroforul foloseste o tehnica indirecta si anume aspiratia. Prin urmare, pompa submersibila utilizeaza o presiune mai mare pentru a impinge apa decat hidroforul.
-Pompa submersibila de apa curata nu face zgomot la fel de mult ca un hidrofor.
-Pompa submersibila este rezistenta la apa. Contine etansare si garnituri care impiedica scurgerile de apa. Asta inseamna ca pompa este si protejata electric, si nu ne vom curenta de la ea.
-Pentru ca sunt montate in put, pompele submersibile nu au nevoie de spatiu suplimentar cum este nevoie pentru hidrofor care are nevoie de camera tehnica.
-Pompa submersibila de adancime poate trage apa de la adancimi mari, fata de hidrofor, care aspira de la maxim 8 metri.

Spre deosebire de hidrofoare, pompele submersibile nu au nevoie de amorsare.

Regalfermierul.ro are cele mai bune accesorii pentru gradina, la preturi foarte avantajoase, iar calitatea produselor este intotdeauna cea mai buna.

Cei care cauta sisteme pentru udatul gradintii pe site-ul regalfermierul.ro, in sectiunea sisteme-si-accesorii-irigatii, vor gasi absolut tot ce au nevoie pentru a mentine gradina alimentata la apa, astfel plantele vor avea de beneficiat.

Niciun gradinar nu reuseste fara un pic de ajutor din partea tehnologiei!

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.