Acas' di tăte pentru toți Jocuri pentru copiii între 9 și 99 de ani

Jocuri pentru copiii între 9 și 99 de ani

1 minute de citit
0
0
2,673

Cui nu-i place să piardă un pic din timpul care oricum nu ne ajunge, indiferent ce-am face? Păi nu? Dacă tot trece iremediabil, măcar să fie într-un mod plăcut.

Eu unul, recunosc, îmi place să mai pierd câteva minuțele pe zi cu vreun joc. Plăcerea asta de a te juca, care creează și dependență nu ține doar de vârsta copilăriei. Joaca nu are vârstă. Să ridice mâna sus cel care nu are vreun joculeț instalat pe telefon sau cel care nu „fură” din timpul de lucru, atunci când e șeful plecat din birou și caută repede un joc online… așa, pentru puțină relaxare.

Bun, acum că toți am rămas cu mâinile jos, nu are rost să fim nesinceri cu noi. Indiferent de cum ne arată CNP-ul, tot ne place să fim copii pentru câteva momente.

wallpaper-gamer-game-over

Bine, ca orice „dependență” și joaca asta trebuie ținută în limitele bunului simț. Și mai ales mare grijă la genul de jocuri, că deh… e cam ciudat să fii un bunic bărbos, cu bretele la izmene, cu oleacă de burtică… și să joci „Barbie Dress Up”.

Nu mă pot sătura de făcut farse vecinului din mai vechile „Neighbours from Hell”. Îmi mai place la nebunie să bag bile în gura lui Gene Simmons în „KISS Pinball”. A, da, și ca orice bărbat, sunt microbist înrăit… și, culmea, mereu țin cu echipa la care joc, bineînțeles, online, că nu-mi place să alerg, fiindcă obosesc repede. E mai comod să joc fotbal stând pe scaun, la birou. Și uneori mai amuzant decât pe maidan. Dacă nu mă crezi, poți să vezi aici jocuri cu fotbal online

Dragă cititorule, aș fi curios să aflu, tu cu ce jocuri îți pierzi timpul?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.