Acas' gura pacatosului Vrei cruce de lemn sfințit scoasă din Marea Neagră? Se vinde ieftin pe OLX

Vrei cruce de lemn sfințit scoasă din Marea Neagră? Se vinde ieftin pe OLX

1 minute de citit
3
0
1,412

Da dom’le, ete că se vinde pe OLX punct ro cruce nou-nouță, sfințită, exorcizată și unsă cu toate mirurile și alifiile bisericești. Are și documente de proveniență…  adică o poză care atestă veridicitatea prea-sfântului obiect, deci nu e vreo vechitură din anii trecuți sau Doamne-feri, vreun fals. E chiar făcătură bisericească, nu vreo chinezărie din piață.

Crucea a fost aruncată în Marea Neagră, din săritură și cu efect „Maricel Voinea” chiar de către IPS Teodosie, la Boboteaza de anul ăsta.

vand-cruce-scoasa-din-apa-de-boboteaza-bucuresti
Imaginea a luată cu împrumut de pe oleics punct ro, direct de la sursa anunțului: olx.ro/oferta/vand-cruce-scoasa-din-apa-de-boboteaza-ID2PWjW.html?

Dacă în poză, capul salvatorului de cruci pare cumva într-o poziție nefirească, e de la frigul de afară… i-a intrat gâtul la apă. Doar știm cu toții că în apă rece, multe se micșorează.

Pentru posesorii de rezervări la moaștele de anul ăsta, dornici de un troc cu cele sfinte, prezint mai jos și textul anunțului:

Vând cruce de lemn sfințit scoasă din Marea Neagră cu ocazia sărbătorii de Bobotează (6 ianuarie 2015). Crucea a fost aruncată în apă de IPS Teodosie la o distanță de aproximativ 200 de metri de mal. Este proaspătă, nu crucea de anul trecut. Dovadă fotografia și reportajul de la știri în care apar.

Crucea este aducătoare de noroc, sănătate și fericire, doar am avut noroc s-o scot chiar eu și să nu fac răceală de la apa rece. O dau la schimb pentru un loc mai în față la moaștele Sfintei Parascheva.

Rog seriozitate.

Și unde mai pui că e mai ieftină decât o sticlă de agheazmă și câteva bucăți de anafură. Plus că a părut și la teve, deci și crucea asta e un fel de vedetă… dar de lemn, nu de carton.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

3 Comentarii

 1. Alex

  06/01/2015 la 2:59 pm

  „If is on internet it should be for real”-said no one ever :))
  Mai ai si linkul de la anunt?

  Dă-i replica

  • Iulian M.

   06/01/2015 la 3:07 pm

   Am facut update la poza, cu adresa anuntului :)) Asta e adresa: olx.ro/oferta/vand-cruce-scoasa-din-apa-de-boboteaza-ID2PWjW.html?

   Dă-i replica

 2. Rares

  29/03/2015 la 10:16 am

  Din categoria lucrurilor nepretuite…ca de restul ai nevoie de Visa.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.