Acas' guest post Halele metalice de depozitare sunt mai eficiente decat spatiile clasice

Halele metalice de depozitare sunt mai eficiente decat spatiile clasice

2 minute de citit
0
0
1,181

Una dintre solutiile aplicate destul de des pentru diverse sectoare de activitate o reprezinta construirea de hale metalice.

O hala de depozitare se poate dimensiona in functie de nevoile clientilor, se poate extinde rapid si fara costuri prea mari, fiecare structura poate fi adaptata suprafetei si se pot adauga accesorii, usi, birouri tot ce ar putea fi nevoie la un moment dat.

Designul obtinut la final este unul placut din punct de vedere estetic, se pot izola foarte simplu pentru un plus de confort, rezista la coroziune, se pot demonta si remonta in alta locatie, se aerisesc perfect, au iluminat natural prin ferestre mari din materiale rezistente, sunt foarte simplu de intretinut.

hale metalice

In plus, halele metalice sunt gata in doar doua sau trei luni, permit obtinerea unor spatii de depozitare destul de mari, in care organizarea se poate face atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Mediul uscat si siguranta sporita a produselor, vehiculelor sau utilajelor depozitate, precum si rezistenta foarte mare impotriva vantului si apei, dar si personalizarea simpla si rapida sunt alte motive pentru care halele metalice sunt atat de cautate in mai toate industriile unde este nevoie de o depozitare in conditii optime.

Personalizarea halelor metalice este mai simpla cu ajutorul Frisomat

Pentru cele mai bune hale metalice pentru depozitare puteti apela oricand la Frisomat. Cu o experienta importanta pe piata producatorilor de hale metalice Frisomat comercializeaza si monteaza hale otel de calitate, constructii cu structura galvanizata.

Ridicarea lor este rapida, nu aveti nevoie de lucrari dificile la fundatie si de constructie, rezistenta in timp este garantata datorita materialelor folosite si montajului profesionist. Otelul laminat la rece le permite specialistilor din echipa Frisomat sa construiasca Hala de depozitare in doar doua luni si sa o monteze foarte usor intrucat structura sa este usoara si foarte rezistenta la schimbarile climatice.

Halele se pot folosi in industrie, in productie, pentru depozitare, industrie alimentara, ateliere sau birouri, in agricultura si zootehnice sau servicii, constructii provizorii. Deschiderile halelor pot ajunge pana la 20 m, inaltimea poate depasi 11 metri, la nevoie halele se pot remonta in alta parte fara probleme, prin demontare rapida.

Structura fixa si sistemul de construire standardizat permit ridicarea halelor industriale pentru depozitare mai rapid ca niciodata, proiectarea, productia si montajul fiind accelerate.

Alte beneficii ale lucrarilor executate de Frisomat sunt raportul calitate-pret foarte bun, livrarea si montajul rapid, serviciile excelente post-vanzare, precum si calitatea belgiana deosebita a materialelor utilizate in constructii. Consultantii Frisomat sunt mereu alaturi de client in toate etapele constructiei, asigurandu-se ca lucrarea finala va arata impecabil.

Ei pot oferi sfaturi gratuite si idei pentru o utilizare cat mai eficienta a spatiului de depozitare. Comandand halele industriale metalice faceti economii considerabile, reduceti timpul de ridicare si dare in functionare si gestionati mai eficient suprafata de teren pe care urmeaza sa aiba loc depozitarea.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.