Acas' Adevăr grăiesc vouă de prin oraș Evenimente din Oradea: 18 – 24 martie

Evenimente din Oradea: 18 – 24 martie

4 minute de citit
0
0
932

La început de iarnă primăvară, orădenii au și săptămâna asta de unde alege: teatru sau concerte? Ce să fie, ce să fie?

Hmm… și cu violoncelul ce facem?

Nu… nu am început, încă, să o iau razna și să vorbesc în dodii. Miercuri, 20 martie, de la ora 7 seara (sau 19.00, cum preferați) orădenii sunt așteptați la o piesă de teatru. O îmbinare între absurd și comedie, cu trei personaje deranjate de un violoncelist. V-ați prins? De acolo și întrebarea / titlul: Și cu violoncelul ce facem? O piesă de teatru scrisă de dramaturgul Matei Vișniec prin ’89 la Paris.

M-am luat cu vorba și era să uit: unde o să fie evenimentul… la Casa de Cultura Oradea, Piața Ferdinand nr. 4. Se pot face și rezervări la numărul de telefon 0753 341 277.

si cu violoncelul ce facem?

concert Tudor Gheorghe la OradeaMaestrul Tudor Gheorghe vine și în Oradea cu spectacolul „Ce-am avut și ce-am pierdut”.

Spectacolul, bazat pe operele poetului și dramaturgului Marin Sorescu, va fi prezentat vineri 22 martie la Teatrul de Stat „Regina Maria”.

Și în Oradea, ca de altfel pe tot parcursul turneului „Ce-am avut și ce-am pierdut” Maestrul va fi acompaniat de Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (țambal), Liviu Preda (braci) și Ionel Feraru (contrabas).

 Hotelul Ramada aduce în Oradea primul concert de jazz manouche.

Trupa canadiană Tcha Badjo își continuă turneul european, ajungând și în fața publicului orădean vineri 22 martie, la ora 20.00. Cei trei membri ai trupei, Damien Levasseur (Guitar), Charles Fréchette (Guitar), Jean-baptiste Guerrier (double bass) îmbină jazzul cu muzica țigănească.

Tcha Badjo Oradea

Prețul unui bilet este de 35 lei (20 lei consumație inclusă). Concert oferit de Ramada Oradea, Calea Aradului nr. 9 și susținut de Magic FM. Rezervări se pot face la numărul de telefon 0359 403 333.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria de prin oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.