Acas' gura pacatosului Dacia și Formula 1

Dacia și Formula 1

1 minute de citit
4
0
1,896

Amu trei zile, Adam Cooper, jurnalist englez specializat pe Formula 1, anunța sec pe blogul său că una din cele trei noi echipe care vor intra de anul viitor în circuitul bolizilor, ar putea fi chiar Dacia noastră. Site-ul francez Confidential Renault preia zvonul cum că „România visează să intre în F1 cu Dacia” și gata, începe tămbălăul.

Cică în spatele afacerii ar fi Călin Colesnic, fost timișorean de-al nostru, actualmente Colin Kolles, un nene care a cochetat cu Formula 1, dar cunoscut mai mult pentru că a încercat să-l șantajeze pe un baștan de la Mercedes.

Mai marii de la Mioveni se jură cu mâna pe roșu metalizat că habar n-au de așa ceva, dar speranța românului moare ultima. Și la urma urmei de ce să nu fie și Dacia în „Marele Circ”?

dacia formula 1

Păi am avea cea mai bună echipă, că doar tot românul are antrenament la „liniuță”, la pit-stop s-ar scoate timpi-record la schimbat de cauciucuri, că ar fi scoase rapid de o echipă de rromi. Și mașina condusă de un român ar trece prima linia de sosire de fiecare dată, doar… cine ar îndrăzni să depășească un român? Că ăsta scoate pistolul cu gaze dacă-i sare muștarul.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

4 Comentarii

 1. spanac

  19/01/2014 la 1:38 pm

  AR FI CEVA SĂ AVEM ȘI NOI ECHIPĂ DE ORICE, NU NEAPĂRAT DE FORMULA 1. MĂCAR DE UN PARIS-DAKAR…

  Dă-i replica

 2. Faianta si Gresie

  29/01/2014 la 11:04 am

  Haha..rad pentru deoarece cu ocazia acestui articolm scris de tine mi-am adus aminte de un banc foarte bun in opinia mea, legat de subiect. Iata bancul:
  La semafor unul cu o dacie amarata 1300 galbena se opreste langa un Ferrari rosu superb. Cel din Dacie catre cel din superbul Ferrari: „Auzi astea nu’s prea bune nu ca vad ca nu se prea vand?!” :)))

  Dă-i replica

 3. Iulia

  07/02/2014 la 3:08 pm

  Cum ar fi sa vezi o dacia pe pista de formula 1? =)) cred ca mas amuza pana as lesina…

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.