Acas' aceste cuvinte ne doare Becali și problemele cu coloana vertebrală

Becali și problemele cu coloana vertebrală

1 minute de citit
8
0
1,266

Urlă crainicii de pe la televiziunile care fac lobby pentru eliberarea lui Jiji. Zi de zi ne sunt băgate pe gât fel de fel de noutăți alarmante de dincolo de gratii, din lumea lui Becali. Ba că Jiji are alergie la hainele dungate, ba că Jiji se balonează de la mâncarea la gamelă. Mai nou Jiji riscă să paralizeze. De la atâta ridicat de valize pline cu bancnote a făcut hernie de disc săracu’ Boier Căcărează.

C-o avea hernie, că n-o avea, nu știu că nu-s neurochirurgul personal a ‘mnealui și, sincer, nici nu mă interesează. Dar un om cu probleme medicale la coloană se menajează o viață întreagă, nu țopăie pe la bairamuri ca o capră în călduri.

Dar nu, nu Jiji are probleme cu coloana vertebrală, ci televiziunile care-l promovează. Știriști lipsiți de verticalitate care-l pun în lumină pozitivă pe „războinicul luminii”, se înghesuie să pupe un dos becalian și îngenunchează umili să adune de pe jos un pumn de bănuți. Nu-i așa? Banii n-au miros chiar dacă vin de la un oier.

becali antena 1

Nu doar cu probleme la coloana vertebrală se confruntă știriștii, ci și cu pierderi de memorie. „Muncitorii de la Antena 1” au uitat, se pare, vremurile de glorie ale latifundiarului din Pipera, pe când trimisul plenipotențiar al lui Dumnezeu mătura cu ei pe jos, îi înjura pe… „partea economică” și își etala cu mândrie carențele de educație.

Despre Jiji numai de bine, căci după ce o să scape de statul în cușcă, o să scape miraculos și de durerile de spate, tratat fiind de sfinții călugări de la Muntele Athos. Doar nu degeaba-l mituiește Jiji pe Dumnezeu, ce naiba. Uite că de tuberculoză se pare că a scăpat deja.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

8 Comentarii

 1. Bogdan Dumitru

  21/01/2014 la 8:08 am

  Da tu cine esti bai Cacareaza sa judeci un om care are fapte bune in spatele lui mai multe decat fire de par ai tu in cap….sau poate vrei sa iti faci si tu reclama pe spatele lui….oricum esti un nimeni

  Dă-i replica

 2. danut

  21/01/2014 la 2:46 pm

  Nu zice nimeni ca nu a facut fapte bune, chiar mai multe decat toti oamenii de afaceri din Romania, dar si cand da cu bata-n balta, o face de toata frumusetea

  Dă-i replica

 3. Cristi

  22/01/2014 la 12:44 am

  Noi chiar nu putem sa uitam si sa ne descotorosim odata de personajul asta?Gata domne, e la racoare, hai sa ne vedem de ale noastre si sa il lasam sa isi ispaseasca in anonimat pedeapsa, si cand o termina, sa mai primeasca una, si mai mare!

  Dă-i replica

 4. fata_verde

  22/01/2014 la 6:50 pm

  bai cocalarule, ia vezi-ti de treaba ta si pupa-l in cur pe primul oier al tarii in alta parte. oamenii care gandesc ca tine nu ar trebui sa se reproduca.. oops prea tarziu, se pare ca ai facut-o deja 🙁
  si ce-i cu ochelarii aia penali? te-a orbit razboinicul luminii? si ai net, acolo la gradina zoologica? 😀

  Dă-i replica

 5. fata_verde

  22/01/2014 la 7:00 pm

  ops, am uitat sa precizez, dedicatia era pentru bogdan dumitru

  Dă-i replica

 6. Daniel Necula

  22/01/2014 la 11:51 pm

  creier alb si neted .cand furi bani cum a facut mascariciul asta de becali normal ca trebuie sa le dai si ceva bani la turma sa poata reactiona cum reactionezi tu acum.

  Dă-i replica

 7. Necula Daniel

  23/01/2014 la 1:53 am

  creier alb si neted .cand furi bani cum a facut mascariciul asta de becali normal ca trebuie sa le dai si ceva bani la turma sa poata reactiona cum reactionezi tu acum.
  Dedicatie tot pentru cactusul asta. O fi fost porobabil la sorcovit sau cu steaua la poarta lui acu 2 ani si acum nu i-a mai iesit nimic …

  Dă-i replica

 8. turbo

  24/01/2014 la 4:53 pm

  sunt doar niste motive pentru a-l scoate din inchisoare. totul este doar teatru, dar s-ar putea sa ramana inchis cat tine mandatul

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.