Acas' guest post 5 motive pentru care merita sa investesti intr-o masina de spalat Whirlpool

5 motive pentru care merita sa investesti intr-o masina de spalat Whirlpool

3 minute de citit
0
0
2,015

Exista multe masini de spalat pe piata pe care ti le pot recomanda pentru eficienta cu care functioneaza. Depinde insa de preferintele si nevoile tale care model este cel mai potrivit. Poate un anumit produs iti ofera satisfactie in mod deosebit. In cazul in care este fan al produselor Whirlpool, ai nimerit unde trebuie. In randurile de mai jos iti prezint o serie de motive pentru care merita cu adevarat o investitie in masina de spalat Whirlpool.

masina de spalat Whirlpool

Este un brand care vine cu o multime de noutati pe piata si care cu siguranta impresioneaza prin calitate. Acestea includ functii, tehnologii si optiuni la care multi nici nu s-au gandit vreodata. Cu ce te intampina producatorul Whirlpool daca ceea ce te intereseaza este o masina din gama sa? Iata de ce beneficii ai parte:

Vestita tehnologie Al 6-lea Simt

E putin probabil sa nu fi auzit inca de aceasta. Este una dintre cele mai inteligente tehnologii pe care pe detin masinile de spalat moderne la ora actuala.

La ce se refera mai exact aceasta tehnologie? Ei bine, sistemul dispune de o serie de senzori ce au ca rol detectarea rufelor din cuva – mai exact cantarirea acestora, astfel incat sa nu fie depasita capacitatea maxima admisa pentru o utilizare corespunzatoare. Masina de spalat Whirlpool ce include Al 6-lea Simt te ajuta sa faci economii la toate resursele – ce poate fi mai convenabil? Este o maniera inteligenta de a ajusta consumul la resurse.

Unele modele de masini dispun de o astfel de tehnologie insa imbunatatita. Este vorba despre Al 6-lea Simt Colours. Acesta dispune de 3 programe de spalare, dedicate rufelor inchise, deschise si mixurilor. La fel ca si cea clasica, aceasta protejeaza culorile si le pastreaza intense, iar toate acestea cu minimum de consum.

SuperEco – un ciclu de spalare inteligent

La fel ca si modul in care se aplica tehnologia mai sus mentionata, vorbim despre un ciclu conceput pentru a face economii la energia electrica. Astfel, consumul de curent electric este vizibil redus, chiar pana la 40% si toate acestea fara sa scada calitatea rezultatelor de spalare. Este un program deosebit, prezentand de asemenea si un numar redus de rotatii, insa o etapa de stoarcere prelungita. Este solutia pentru a ingriji corespunzator tesaturile.

Tratament Microban

Pe langa faptul ca te bucuri mereu de rufe curate, un astfel de tratament vine ca un beneficiu deosebit intrucat hainele tale beneficiaza si de protectie sporita, fiind complet igienizate. Motivul pentru care producatorul l-a inclus in filtru si sertar este ca a vrut sa aiba siguranta ca masina de spalat va fi curata mereu, fara a permite microbilor sa patrunda in interior, afectand rufele. Este o solutie si pentru a evita formarea de mucegai.

Tehnologia ZEN

Este intr-adevar corelata cu semnificatia de baza a termenului, aceasta oferind o functionare silentioasa. Ce iti poti dori mai mult decat atat? Asta inseamna ca poti spala rufele la orice ora din zi si din noapte fara a te ingrijora ca trezesti copiii, ca deranjezi vecinii etc.

Capacitate extinsa de incarcare

Cei ale caror familii sunt ceva mai mari au intampinat mereu probleme in alegerea masinii de spalat intrucat aceasta nu dispunea de capacitatea necesara pentru a spala mai multe rufe odata. Ei bine, mai ales pentru persoanele acelea care spala zi de zi, o masina de spalat Whirlpool cu o cuva de 10 kg poate fi raspunsul de  mult cautat.

Sunt beneficii pe care nu orice masina de spalat le aduce, nu toate intr-un singur produs in orice caz. Asadar, daca citind aceste randuri ai ajuns la concluzia ca o masina Whirlpool este ceea ce ai nevoie poti comanda modelul potrivit, in functie de caracteritici, de pe pagina demax.ro – vei fi surprins de preturile avantajoase.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.