Acas' guest post Pastreaza-ti datele in siguranta!

Pastreaza-ti datele in siguranta!

2 minute de citit
0
0
1,154

Faptul ca tehnologia a avansat extrem de mult in ultima perioada nu aduce numai avantaje ci si foarte multe dezavantaje. Furtul de date sau posibilitatea de a pierde datele stocate intr-un computer este din punctul meu de vedere unul dintre cele mai mari dezantaje oferit de catre dezvoltarea tehnologiei. Cu toate acestea, acest dezavantaj poate fi evitat in cazul in care stii cum sa faci acest lucru. Clonarea datelor stocate in computer este modalitatea prin care ne punem la adapost datele detinute. Dar si cand vine vorba despre clonarea datelor apar tot felul de probleme deoarece pe piata aplicatiilor se gasesc foarte multe aplicatii destinate clonarii datelor. Desi faptul ca pe piata de profil se gasesc foarte multe variante de aplicatii pentru clonarea datelor ar trebui sa fie un lucru bun, din punctul meu de vedere nu este asa. De ce? Pentru ca multe dintre aceste aplicatii fie sunt contra cost fie nu sunt de cea mai buna calitate. Ca in oricare alt domeniu de activitate, si in domeniul aplicatiilor utilizate pentru clonarea datelor exista cel putin o exceptie de la regula. In cazul de fata este vorba despre EaseUS Todo Backup, aplicatia care nu doar ca este gratuita ci este si foarte buna. Pentru a intelege mai bine de ce o mentionez in cadrul acestui articol, iata cateva dintre avantajele oferite de catre aceasta aplicatie:

  • Prin intermediul acestei aplicatii se poate crea o copie de rezerva intregului sistem de operare cu tot cu aplicatiile pe care acesta le utilizeaza.
  • Aceasta aplicatie poate fi utilizata cu succes pentru crearea unei copii de rezerva indiferent de tipul de date pe care dorim sa le stocam pe respectiva copie de rezerva.
  • Crearea unei copii de rezerva se efectueaza intr-un timp extrem de scurt, acest lucru datorandu-se faptului ca EaseUS Todo Backup este conceput pe baza celei mai performante tehnologii utilizate in momentul de fata pe piata de profil.
  • Posibilitatea de a clona anumite partitii sau intreg hard disck-ul este un alt motiv pentru care EaseUS Todo Backup este din punctul meu de vedere cea mai buna aplicatie destinata clonarii datelor.
  • Posibilitatea de a restaura Windows-ul fara a fi nevoie reinstalarea acestuia este de asemenea un alt avantaj oferit de catre utilizarea acestei aplicatii.

data-backup

In concluzie, EaseUS Todo Backup este o aplicatie care din punctul meu de vedere nu trebuie sa lipseasca nici unei persoane care utilizeaza un computer deoarece utilizarea acestei aplicatii ne pune la adapost datele pe care le detinem.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.