Acas' gura pacatosului Udrea sare cu parașuta sau pleonasmul din politică

Udrea sare cu parașuta sau pleonasmul din politică

1 minute de citit
3
0
1,134

udrea parasutaFaptul că Madam Udrea a sărbătorit 1 Mai muncitoresc sărind cu parașuta dă naștere la glume mai mult sau mai puțin inspirate de genul „ete parașuta că sare cu parașuta”.

Poa’ să sară, poa’ să dea cu mopul la teve sau să croșeteze în direct pe la televiziuni, că rămâne tot o pațachină blondă care visa să se întâlnească cu „președintele Norvegiei”. Plus că, sincer, ne-am cam săturat de atâtea Elene în istoria politică a României.

Ce ți-e cu populismul ăsta, domne, ar face orice să mai crească oleacă în sondaje. Politicienii noștri se bat ca chiorii pe orice 1%. Apropo de chiori, nici Ponta nu se lasă mai prejos și se dă cu bărcuța trasă de jandarmi prin apa adâncă până la genunchiul broaștei. Ce-i mai place să stea în mocirlă.

Acum se pune problema: ce e de preferat, un puțulică ce se dă în bărci, încălțat până la gât în cizme de șantier sau o piți care sare din avion? Clar – saltul cu parașuta. Chiar ar trebui încurajată această activitate în rândul politicienilor. Astfel șansele de a scăpa de ei cresc simțitor.

Dar cu unul ca Pompa, pardon, Ponta ce se poate întâmpla? Să cadă din bărcuță? Mare tragedie, cel mult își udă bikinii și eventual răcește la ovare.

Numai că vezi matale, nu avem ce face cu Băsescu… ăsta nu sare nici cu parașuta, că e mai tot timpul „amețit”, dar nici cu barca nu se mai dă că e alergic la apă. Mai ales la aia din pahar.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria gura pacatosului

3 Comentarii

 1. Tibi

  06/05/2014 la 12:12 pm

  😀 Daca Ponta intra la apa, Udrea e in aer :)))

  Dă-i replica

 2. DJ Nunta Bucuresti

  06/05/2014 la 2:05 pm

  Eu mai pun ( si i-mi pun ) o intrebare… Madam nu s-a gandit, cunoscand foarte bine care este parerea romanilor despre persoana sa, innainte sa sara cu parasuta, la ce analogie se va face automat? Fiecare pasare pe limba ei piere. Si e foarte bine asa, sa mai sara de zece ori si sa se mai dea cu barcuta, asa nu mai trebuie sa descoperim singuri cu cine avem de a face, ne arata ei 😀 😀

  Dă-i replica

 3. Aurel

  14/05/2014 la 10:37 am

  Femeia isi vede propriul interes…nu prea o intereseaza ce crede lumea despre ea..

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.