Acas' aceste cuvinte ne doare Țăranii de pe Facebook

Țăranii de pe Facebook

2 minute de citit
1
0
1,828

face book

Nu-ți mai place haifaivu și te-ai mutat pe feisbuc? Coclește-l și p’ăsta țărane!

Nu ești în stare să pui o poză interesantă, încarcă-ți atunci peretele cu poze furate de pe 9gag. Acum că ți-ai tras poze funi, fii primul care dă like, că doar și în viața de zi cu zi te bagi în fata, lasă-ți și vreo 4 – 5 comentarii, așa, de încălzire. Dacă altcineva a avut proasta inspirație să îți răspundă la un comentariu, mai bagă și tu alte cinci… că doar spațiul ăla din dreapta pozei e pentru chat, ce dracu’.

Dă-ți laic la toate pozele puse de tine, țărane, trimite mesaje la toți oamenii care au ghinionul să te aibă în lista de prieteni și cerșește o apăsare de buton.

Zici că vrei iPod, da’ n-ai bani nici să îți iei apă de la robinetul de pe stradă!? Nu-i bai. Dă like și share la pozele magazinelor online, obligă-ți prietenii să facă la fel, adună sute de aprecieri, încrucișează-ți deștele și așteaptă să îți vină iPod-ul acasă. Așteaptă… Așteaptă… Încă nu a venit? Înseamnă că nu ai așteptat destul. Mai așteaptă.

Dacă te rod mațele de foame, vezi că mai sunt țepe campanii și cu pizza, sarmale sau bomboane „două la un leu”.

Dă-te dăștept, scrie citate pe pereti, „să moară mama de oftică (virgulă) că are copil intelijent„. Nu găsești pe net un amărât de citat? Cere urgent ajutorul pe tpu:

citate

Știi sigur că ieri aveai 1254 de prieteni, iar azi ai rămas doar cu 1253. Cineva te-a scos din listă, iar asta te scoate din minți. Cine-i nesimțitul care a îndrăznit să facă așa ceva? Înjură-l de urgență, spurcă-l pe porcul de câine care nu îți mai e prieten. Preventiv înjură-i și pe cei care ți-au mai rămas, să ia aminte ce urmează să pățească dacă te ignoră.

Vezi cum se duce pe apa sâmbetei productiva de semințe de floarea-soarelui de pe FarmVille? Ai nevoie de niște vecini binevoitori care să te ajute. Cu vreo douoaj de mass-uri pe zi poate se rezolvă. Nu mai ești țăran, băi, acum ești fermier!?

Ai grija că există selecție naturală și pe Facebook:

gluma pe facebook

Like?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Un comentariu

 1. McGogoo

  22/01/2013 la 4:54 pm

  acum cca 1 luna ma adauga una pe fb. dau accept ca un om civilizat. dupa ce ii vad profilul imi dau seama ca era o pitziponca, dar omit sa o sterg. la cateva ore imi da mesaj – nu tin chatul OFF. o intreb ce vrea si imi zice ca nimic, dairt sa stam de vb.
  am schimbat cateva cu vinte si am uitat de ea.
  acum cateva zile, era in bucatarie faceam ceva de mancare. Fb era deschis. cand ma inotrc vad de la tipa cateva mesaje si la final: ok nu vrei sa vb cu mine, atunci te sterg din lista.
  i-am zis si eu: scuze ca nu sunt la calculator in secunda in care tu vrei sa vorbesti cu mine.
  si cam asta a fost tot.

  oamenii nu vad in calculator decat chat. eu am la calc 2-3 programe deschise. iar browserul nu este doar pt fb… de obicei stau cu 9-10 pagini deschise…

  ps: termenul de „taran” ma ofenseaza. eu sunt in sinea mea un taran. 😛

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.