Acas' di tăte pentru toți … pentru că și bărbații au nevoie de haine

… pentru că și bărbații au nevoie de haine

2 minute de citit
0
0
1,255

Se știe că femeile iubesc hainele. Se zice că dacă vrei să pedepsești o femeie, cumpără-i o mulțime de haine, dar ascunde toate oglinzile din casă. Dar hai să vă spun un mare secret: și bărbații au nevoie de haine. Și nu doar în sensul de îmbrăcăminte ca acoperământ pentru corp, să nu fie chiar gol-goluț… ci haine care să și arate bine, să îl avantajeze pe cel care le poartă.

antonio-gatti

Până nu demult nu puneam mare valoare pe haine și nici nu știam să mă îmbrac. Știți conceptul ăla comunist „ia-l mai mare cu vreo două numere, că o să crești”? Ei bine, toate hainele mele erau mai mari… chiar și după ce m-am oprit din crescut. Îmi rămăsese așa de bine înfiptă ideea asta că toate hainele trebuie să fie mai mari, nu conta, că sunt blugi, jachete bărbați sau chiar tricouri, dacă nu atârnau pe mine, nu mă simțeam bine.

Dar ușor-ușor am învățat să nu mai arunc repede ceva pe mine, ce-o fi o fi, numai să fie. Și mai ales, am învățat că odată cumpărată o haină nu trebuie să îi faci apoi zeci de modificări, să fie cât de cât bună de purtat.

Acum, că iar vine frigul, la mine an de an apare aceeași problemă – trebuie să îmi schimb paltonul. Nu că aș fi fițos și musai să am alt palton în fiecare iarnă, doar că mereu, cel de anul trecut nu îmi mai vine bine. Adevărul este că de ceva vreme tot investesc într-o burtică de toată frumusețea și nu îl mai pot închide.

La capitolul paltoane bărbați, mereu am probleme prin magazinele de haine, pentru că toate magazinele au același stil de haine… la modă – cu puf, cu imprimeuri, cu gulere de blană și mai știu eu ce elemente împrumutate din vestimentația feminină.

Anul ăsta încerc și varianta de cumpărături online. Am pus ochii pe un model de palton, mai ales că e și la reducere. Sper să se muleze bine pe burtică.

Ar mai fi desigur și varianta să încerc să slăbesc, să fac măcar două-trei pătrățele pe abdomen, dacă nu chiar un six-pack… și nu, nu mă refer la șase doze de bere.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria di tăte pentru toți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.