Acas' guest post Sfaturi pentru copiii unici

Sfaturi pentru copiii unici

2 minute de citit
0
0
1,354

S-ar putea scrie carti intregi despre copiii unici. Unii doresc din tot sufletul un fratior sau o surioara, altii isi dezvolta egoismul si devin rasfatati. Indiferent cum le-ar marca acest aspect copilaria, ei devin victime din multe puncte de vedere, cand parintii le imbatranesc. Ganditi-va cat de greu ii este copilului singur la parinti sa-si faca datoria fata de cei care i-au dat viata cand:

-unul dintre parinti este la spital, iar celalat necesita ingrijire la domiciliu

-unul dintre parinti decedeaza, iar el este nevoit sa se ocupe de: formalitatile care sunt necesare inmormantarii legale, toaletarea mortului si cumpararea tuturor celor necesare, organizarea ceremoniei propriu-zise, parastasele.

Cum sa isi invinga durerea sufleteasca si sa se imparta pentru a se incadra in timp?

Toti copiii care nu au frati gasesc consolare si ajutor la https://www.funerarenicolas.ro/.

servicii funerare

Iata ce au de facut, in cele mai grele moment din viata lor:

-sa intre pe site si sa solicite consiliere. Discutia cu reprezentantul de la pompe funebre le va alina durearea in multe privinte. In primul rand, ca ei stiu sa spuna cuvinte de consolare si sa imbarbateze. In al doilea rand, ca din moment ce accepta sa se ocupe de inmormantare si se semneaza contractul, copilul indurerat nu mai are de alergat atat de mult, ci i se ofera posibilitatea sa petreaca ultimele moment alaturi de parintele trecut in nefiinta.

-sa predea toata sarcina acestor profesionisti cu experienta, fiindca singuri nu pot rezolva totul. FunerarNicolar.ro are experienta organizarii impecabile a acestor triste evenimente si sunt perfectionisti, asa ca vor alege cele mai bune produse si vor furniza cele mai bune servicii.

Este esential ca:

-medicul care trebuie sa constate decesul sa fie dus rapid, fara ca persoana indurerata sa stea la coada la medicul de familie sau sa nu-l gaseasca la cabinet fiindca da consultatii pe teren, iar procedurile sa se intarzie.

-sa fie pusa la dispozitie masina funerara specializata in transportul decedatilor si persoane care sa manipuleze mai intai trupul neinsufletiti, apoi sicriul. Este traumatic pentru copil, sotie sau frate sa se ocupe de aceste lucruri dureroase: sa-l imbrace, sa-l spele, sa-I taie unghiile celui decedat.

-soferul sa conduca bine si sa aiba o tinuta decenta, sa respecte memoria celui pe care-l duce pe ultimul drum

-imaginea celui decedat sa arate decent, autopsierii sa fie capabili sa faca o reconstituire faciala cat mai naturala si imbalsamari eficiente

-sa se cumpere cele mai bune sicrie, haine si obiecte care fac parte din trusoul decedatului.

Nu suna cinic deloc faptul ca este bine sa fii informat in aceste privinte din vremurile bune ca incercarea sa nu te surprinda nepregatit. De asemenea trebuie sa stii ca o inmormantare cu tot ceea ce cuprinde ea este foarte greu de organizat singur si de ce sa te chinuiesti, cand poti primi ajutor de nadejde si consiliere gratuita?

Firmele de pompe funebre au fost gandite pentru a sustine familia indurerata sa nu suporte o trauma dubla: cea a organizarii fizice a inhumarii si trauma morala de a fi pierdut pentru totdeauna pe cineva drag si apropiat.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.