Acas' guest post Magazin de piese auto pus la punct cu StoreExpert.ro

Magazin de piese auto pus la punct cu StoreExpert.ro

2 minute de citit
0
0
1,821

Acest articol l-am primit prin email, pentru a fi publicat în categoria guest post. Părerile exprimate mai jos aparțin autoarei articolului. Spor la citit!

”Sotul meu este impatimit de masini, iar eu ii incurajez pasiunea. Decat sa fie indragostit de bautura sau de jocurile de noroc, mai bine de motoare, piese si suruburi. La inceput ma trezeam cu fel de fel de piese in bucatarie, in sufragerie si in dormitor. Se purta asemenea unui copil care aduna pietre colorate de la rau, iar daca-i arunci una, protesteaza zgomotos.

Intr-o zi i-am propus sa-si organizeze un magazin cu tot ce a adunat in materie de piese auto. A zambit fericit. Cred ca abia astepta, dar a inceput sa invoce fel de fel de motive ca eu sa-i fiu alaturi, adica sa-l construim impreuna. Mie imi plac cartile, obiectele de arta, ceaiurile si cafeaua. Stie asta si a continuat zambind planul meu generos:

– Facem asa: tu ma ajuti sa deschid magazinul cu piese auto, iar eu iti fac alaturi o ceainarie draguta cu carti, in care oamenii sa poata citi in timp ce isi beau ceaiul sau cafeaua si savureaza o prajitura!

El a cautat locatiile, iar eu m-am oferit sa ma ocup de rafturi metalice. Le-am gasit repede pe www.storeexpert.ro problema era ca nu stiam sa le aleg si sa fac masuratorile, apoi trebuia sa gasesc oameni sa le instaleze. Doream sa-i demonstrez ca pot duce la capat si o treaba de barbat, chiar daca sunt femeie! I-am contactat pe cei de la Storeexpert.ro si am stabilit o intalnire. S-au oferit sa vina la fata locului si sa execute gratuit proiectarea si masuratorile.

magazin rafturi metalice

Nu mi-a venit sa cred pana nu i-am vazut intrand in locatia renovata, zugravita, pregatita pentru a fi magazin de piese auto.

– Neaparat trebuie sa alegeti rafturi metalice, mi-au spus! Sunt elegante si rezistente, iar aspectul magazinului vinde sau pune pe fuga clientii. In cazul in care bugetul este limitat, noi avem rafturi second hand care arata ca noi si sunt verificate. Alegerea va apartine!

Au stabilit locul unde vor fi expuse anvelopele pe rafturi speciale si tipurile de spatii de depozitare pentru piesele mici si mari, robuste sau fragile. Au masurat cu atentie si au notat constiincios, apoi am intrebat cand vor fi gata sa caut o masina sa le aduc. Mi-au raspuns ca se ocupa tot ei de transport, montare si mentenenta, daca suntem de acord cu acest lucru.

Am profitat de ocazie si i-am condus si in ceainaria mea nedeschisa inca. Le-am explicat ce doresc: rafturi fine pentru ceaiuri, ciocolata de casa, carti si agende, spatii de depozitate tablouri, oglinzi, statuete. Au zambit si m-au asigurat ca vor fi gata in acelasi timp cu cele pentru magazinul de piese auto si este posibil sa taiem panglica in acelasi timp, adica sa avem o lansare comuna.

Asta era tot ce-mi doream. Oamenii care vor inaugural magazinul de piese, sa treaca pe la mine la un ceai, un fursec si o cafea. Sa lucram alaturi, asa cum suntem nedespartiti si in viata sis a ne bucuram impreuna de succes.
Sunt ani de cand conducem in top, iar rafturile aduse de cei de la Storeexpert.ro nu s-au stricat nici acum!”

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria guest post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.