Acas' Adevăr grăiesc vouă În sfârșit, ceva de bine despre Poșta Română

În sfârșit, ceva de bine despre Poșta Română

1 minute de citit
6
0
1,541

posta_romanaSe știe că de cele mai multe ori Poșta Română ne pune răbdarea la încercare. Se știe că un pachet trimis prin poștă, de obicei, parcă face înconjurul Pământului, de zici că-l aduce nea poștașul cu bicicleta direct de la expeditor. În genere dacă aștepți un colet „din afară”, poți să aștepți mult și bine. 

Dar uite că se mai întâmplă și minuni care fac să pălească experiențele neplăcute avute până acum la poștă (hmm… la Poșta Română, vulgarilor, că numai la prostii vă stă mintea :-S )

Cum sunt fericitul posesor a 34 de anișori trecuți și azi mai adaug încă unul, (la mulți ani mie) așteptam un mic cadou din Marea Britanie. Parcă vrând să-mi facă o surpriză, cei de la Poștă s-au mișcat mai repede decât de obicei și coletul trimis sâmbătă, mi-a ajuns… marți!!! În nici trei zile, din care una a fost zi de duminică… Ei, așa da, uite că se poate. Dacă prin combinația (zice-se, rapidă) Royal Mail – GLS, coletele îmi ajung în cam șase zile, sincer să fiu, mă așteptam să-mi primesc cadoul trimis prin Poșta Română pe undeva prin perioada Paștelui.

A, da… și ca să fie totul ca la carte, tanti de la ghișeu a fost foarte amabilă. Oare ce s-o întâmpla cu poșta noastră cea de toate zilele?

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria Adevăr grăiesc vouă

6 Comentarii

 1. Salut. Vrei să râzi ?

  27/03/2014 la 9:02 am

  te contrazic putin! amtrimis miercurea trecuta un pachet din uk la sibiu…e joi azi si inca nu a sosit. ma ingrijorez putin. ei au spus ca in 4 zile lucratoare…5. mai asteptam

  Dă-i replica

 2. Iulian M.

  27/03/2014 la 11:20 am

  :)) Pai Sibiul e mai departe de UK decat Oradea. Cred ca mai ai oleaca de asteptat.

  Dă-i replica

 3. miruna

  27/03/2014 la 11:46 pm

  eu nu am avut parte de neplaceri legate de Posta-Romana!

  Dă-i replica

 4. Rares

  28/03/2014 la 2:15 pm

  In directia inversa (Romania – UK) mereu imi ajung felicitarile dupa vreo 2 saptamani de la sarbatoare, trimise cu rezerva respectabila de timp. Ca tot veni vorba, acum astept un colet, iar sistemul de la DPD imi arata unde e soferul si estimarea de timp de livrare. Oare cand vom vedea o chestie de genul implementata si la Posta Romana? 2050?

  Dă-i replica

 5. danut

  28/03/2014 la 2:37 pm

  totul merge struna pana ajunge pe teritoriul tarii

  Dă-i replica

 6. Laura Dumitrascu

  29/03/2014 la 2:33 pm

  Subscriu experientelor poziive cu Posta. Si intern ajung coletele la timp.

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.