Acas' aceste cuvinte ne doare Răsfoind pagini … de net

Răsfoind pagini … de net

1 minute de citit
0
0
1,777

Din link in link, zburand mai rau ca Tarzan din liana in liana, am ajuns, spre nenorocul meu, pe o chestie, un fel de saitulet dedicat celui mai cel dintre manelisti, regelui incor(n)orat al muzicii!? lautaresti, nimeni altul decat guta – fata de maimuta.

Si cum curiozitatea a omorat pisica, tentatia a fost mare sa vad ce se poate ascunde pe pagina aia, nicolae-guta (punct) ro. Intrucat nu am de gand sa promovez pagina respectiva, nu dau nici link si nici nu sfatuiesc pe nimeni sa deau un ochi pe acolo ; mai bine credeti-ma pe mine, pe cuvant, ca nu zic tampenii.

. De la bun inceput m-a lovit un banner care se vroia a fi un fel de „fara numar – fara numar”, in care insusi „regele” era in pozitie de „s’il vous plaît, monsieur!”, cersind un banut sclipitor de la vizitatori.

nicolae guta - banner

guta - bibliografieDupa un lung sir de jocuri online, care mai de care mai sclipitoare si un alt sir de videoclipuri ale maimutei mustacioase, am dat peste … bibliografia lui nicolae guta (sic). Si normal, la cate carti a scris guta … biblioteci intregi a umplut cu talentul lui, sa moara Cartarescu de ciuda si sa se rasuceasca Pruteanu in mormant.

Din „bibliografie”, cititorul afla si ca nicolae guta a studiat scoala vietii, a absolvit cu magna cum laude si e policalificat, manca-ti-as! Aprofundand tainele meseriei de sudor-instalator, guta e constient de nimicnicia omului, recunoscand ca oricat de multe lucruri ar cunoaste in viata, tot nimic nu stie sa faca. Cu alte cuvinte, prost a fost si tot prost moare (Doamne-ajuta!). Si tot din „bibliografie” am inteles ca nicu guta si-a descoperit fiica in timp ce canta prin casa!!!

guta

guta

Cu regretul ca am facut o vizita pe acel site, promit solemn ca a doua oara nu mai trec pe acolo si ca o sa mai gasesc alte site-uri care NU trebuie promovate.

  • Să ascultă și urechea la italian maneaua noastră

    – „Mo, văzuși pă regele nostru de la Petroșani, că e mare barosan și la Italia…
Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.