Acas' aceste cuvinte ne doare Să nu-ți faci prăvălie cu scară

Să nu-ți faci prăvălie cu scară

4 minute de citit
6
0
1,604

trepteCurând se fac două săptămâni de la ultima ispravă a mea, mai bine zis, cum-necum am reușit să mă aleg cu două vertebre lombare tasate. Ce a fost greu a trecut, durerile au trecut, acum mă repar.

Spre deosebire de alții, eu chiar am coloană vertebrală… știu sigur, că doar o simt la fiecare mișcare mai puternică. Încă mai am mers din ăla de retardat à la Ozzy Osbourne și mă depășesc pe stradă toate băbuțele; ale dracu’, când mă ajung din urmă, bagă toate viteză de zici că-s pe Duracell, să-mi facă în necaz cât de sprintene sunt ele.

De reparat, m-oi repara, dar am așa o presimțire că o să intru în rândul „meteorologilor”. O să prevăd schimbările de vreme mai ceva ca Florin Busuioc și nici nu o să am nevoie de costume cretine pentru asta.

Și acum, după partea introductivă, să revenim la titlu. Mare dreptate avea Eugen Barbu.

Mă aflam în situația de a-mi cumpăra un brâu lombar, pe care l-am găsit la un magazin specializat pe chestii d’astea… proteze, scaune cu rotile. Toate bune și frumoase, numa să vezi belea – magazinul era la etaj și avea o ditamai scara, cu trepte atât de înalte că la fiecare pas parcă îmi mai dădeam nițel duhul.

Foarte inteligent din partea ‘mnealor, n-am ce zice, să-și facă prăvălie la dracu-n praznic, unde niciun potențial client nu are acces. Bine că n-am avut nevoie de un scaun cu rotile, că singura soluție ar fi fost să urlu de jos ce model vreau, iar ei să mi-l arunce pe geam.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria aceste cuvinte ne doare

6 Comentarii

 1. spanac

  02/07/2013 la 5:44 pm

  Ș))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  chiar ca ala cu costume cretine e miezul…

  0

  0

  Dă-i replica

 2. carolina

  02/07/2013 la 9:34 pm

  (Y) :)))) poate si-au facut magazinul in deal, in ideea ca cei suferinzi nu prea au sanse sa iasa din casa, ma refer la cei care au nevoie de niste carje, scaun cu rotile, si cineva din familie, probabil va veni sa cumpere pt ei…zic eu 🙂

  0

  0

  Dă-i replica

 3. Roscova Alexandra

  05/07/2013 la 11:26 pm

  Cum nenica sa iti faci pravalie cu scara, inseamna ca aia care coboara scara ori ajung la spital ori la spitalul de sus printre nori si ingeri.

  0

  0

  Dă-i replica

 4. Victor

  06/07/2013 la 3:57 pm

  Romania te iubesc :)))

  0

  0

  Dă-i replica

 5. […] Să nu-ți faci prăvălie cu scară […]

  0

  0

  Dă-i replica

 6. free logo

  08/07/2016 la 2:05 pm

  Eterna si fascinanta Romanie.

  0

  0

  Dă-i replica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.