Acas' Adevăr grăiesc vouă de prin oraș OTL Oradea încurajează mersul pe jos

OTL Oradea încurajează mersul pe jos

1 minute de citit
0
0
1,105

Consiliul local a aprobat mărirea tarifelor la transportul local în comun. Din 1 iunie orădenii vor plăti mai mult pentru aceleași condiții jalnice.

transport in comunAbonamentul unic va fi cu zece lei mai scump, deci pentru o lună de plimbare, vom scoate din buzunar 70 lei.

Abonamentul  săptămânal va fi 35, iar cel nenominal – 160 lei. Cei care vor să se plimbe doar o zi, pot cumpăra legitimații de o zi cu 13 lei.

Cea mai mare mărire de preț e la biletele cu 2 călătorii, cu nici mai mult, nici mai puțin de 25%. Deci fix 5 lei va costa un bilet luat de la chioșc.

Ghinioniștii care nu găsesc un chioșc de bilete prin zonă, pot căuta un automat. În cazul în care automatul funcționează, un bilet cu o singură călătorie costă 3 lei. Dar se poate merge și cu „nașul”, pardon, cu șoferul, care are dreptul de a vinde bilete de o călătorie la suprapreț, adică la 4 lei bucata.

După validatoarele inutile de carduri, OTL Oradea mai face o frecție la picior de lemn: bilete prin SMS la „doar” 3 lei și 50 de bani… plus prețul SMS-ului.

De gratuități beneficiază în continuare bătrânii, dar și rromii pe care nimeni nu are curajul să-i deranjeze.

E clar. La asemenea tarife, în Oradea devine din ce în ce mai avantajoasă plimbarea cu taxiul sau, de ce nu, cu pejosu.

Încarcă mai multe articole faine
Vezi mai multe din categoria de prin oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.